ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

από την οικογένεια του Μυγδονιακού, ευχές για

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ... ΙΤΑΛΙΑΣ!

Με αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό αθλήτριες Κ18 & Κ16 του Μυγδονιακού συμμετείχαν στην online προπόνηση της Κυπριακής ομάδας

[30/10/2020] ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ VOLLEY & ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για

ΤΡΕΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

Σε τρεις πρεμιέρες επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την περίοδο 2020-2021, τα κορίτσια του Μυγδονιακού πέτυχαν ισάριθμες νίκες με το ίδιο σκορ 3--0, όλες στην έδρα του συλλόγου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μυγδονίας.

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR

Η βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογό θα επιτρέψει τις ομάδες μας φέτος να ανεβάσουν … ταχύτητες και να μας φέρουν πιο κοντά στα γήπεδα volley.

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας αρέσει από την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.multicar.gr, βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στο 9ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανιών κι ελάτε να δείτε τους αγώνες του Μυγδονιακού με το νέο σας αυτοκίνητο!

Η μακροχρόνια εμπειρία της MULTICAR στον χώρο του αυτοκινήτου, σας προσφέρει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τα οποία είναι 100% ελεγμένα για την ποιότητα & την ασφάλεια τους.

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.