ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥΜΠΕΛΗ

 Την μπάλα του βόλει δεν την κρατούν μόνο οι αθλητές, αλλά και οι υποστηρικτές - χορηγοί!

K18 (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) - H ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

Η ομάδα Κ18 (πρώην Κορασίδων) του Μυγδονιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την Α' Φάση του Πρωταθλήματος Κ18 Κοριτσιών καταλαμβάνοντας την 2η θέση στον Η' Όμιλο όπου συμμετείχε, με 3 νίκες και μία ήττα.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ - ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

Αυτήν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 20:00, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας, η γυναικεία ομάδα του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ υποδέχεται την αντίστοιχη του ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ στο ΔΓ Μυγδονίας «Παναγιώτης Νέτσικας»!

ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ & ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-2022

ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ 

ΞΕΚΙΝΑΜΕ Δευτέρα 4/10/2021 με εγγραφές στις 16:30 στο Δρυμό, στις 17:30 στην Άσσηρο και στις 18:15 στην Κριθιά! #GoLittleOrangesEnorgani

×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR

Η βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογό θα επιτρέψει τις ομάδες μας φέτος να ανεβάσουν … ταχύτητες και να μας φέρουν πιο κοντά στα γήπεδα volley.

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας αρέσει από την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.multicar.gr, βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στο 9ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανιών κι ελάτε να δείτε τους αγώνες του Μυγδονιακού με το νέο σας αυτοκίνητο!

Η μακροχρόνια εμπειρία της MULTICAR στον χώρο του αυτοκινήτου, σας προσφέρει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τα οποία είναι 100% ελεγμένα για την ποιότητα & την ασφάλεια τους.

 

 

Pin It
2021_4987653p7low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.