×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ/ΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021 - 2022

03. 09. 21

Από το 2018 η Διοίκηση του Μυγδονιακού Α.Ε.Σ. θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία - internet και δεδομένου της πάγιας πολιτικής του συλλόγου να αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους οργάνωσης και λειτουργίας προς όφελος των αθλητριών, των αθλητών και των γονέων τους, ενεργοποίησε την δυνατότητα να υποβληθεί η Αίτηση Εγγραφής Αθλήτριας/Αθλητή για την περίοδο 2021 - 2022 για 4η συνεχόμενη χρονιά μέσω της ιστοσελίδας του Μυγδονιακού www.mygdoniakos.gr.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ για τη συμμετοχή στα προγράμματα του συλλόγου, αλλά η Αίτηση Εγγραφής είναι υποχρεωτική για όλες τις αθλήτριες και αθλητές εφόσον θα συμμετέχουν σε οποιοδήποτε αθλητικό πρόγραμμα παρέχει ο Μυγδονιακός

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ": Εάν είστε μητέρα με παιδί υποψήφιο για δωρεάν συνδρομή, επιλέξτε απαραίτητα την αντίστοιχη "ειδική κατηγορία συνδρομής" ώστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για τις επόμενες απαραίτητες ενέργειες!

Η ηλεκτρονική εγγραφή εξυπηρετεί στην βελτιστοποίηση της οργάνωσης και αξιοποίησης των παρεχόμενων δεδομένων σε διάφορους τομείς λειτουργίας του Συλλόγου. Η υποχρέωση πλέον της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν έχει γίνει αντιληπτή από τους περισσότερους, αλλά η Διοίκηση του Μυγδονιακού φρόντισε γι αυτό έχοντας εφαρμόσει ΠΠΠΔ (GDPR) πολύ νωρίτερα από άλλους συλλόγους.

Υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την αίτηση σας τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

1) Ο Μυγδονιακός λαμβάνει ηλεκτρονική πληροφόρηση έγκυρα και έγκαιρα για το δυναμικό του Συλλόγου. Τα περισσότερα δεδομένα εγγραφής αξιοποιούνται για τον σωστό προγραμματισμό και διαχωρισμό των τμημάτων, την κατάρτιση βέλτιστου προγράμματος προπονήσεων, την επιλογή των κατάλληλων χώρων προπόνησης, προπονητών και εφόρων.

2) Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι απαραίτητα για να λαμβάνετε έγκυρα και έγκαιρα ενημερώσεις και ειδοποιήσεις που σας αφορούν άμεσα ή σχετίζονται με ενέργειες του Συλλόγου (μέσω sms & email).

3) Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται με ασφάλεια στην ιστοσελίδα www.mygdoniakos.gr και σε λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Συλλόγου με την πρόσβαση σε αυτά να είναι ιχνηλάσιμη (ποιος, πότε και με ποιον τρόπο).

4) Έχετε δυνατότητα υπαναχώρησης της αίτησης εγγραφής ή διόρθωσης της με απλό τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή εσείς το θελήσετε.

5) Η συμπλήρωσή των πεδίων της αίτησης είναι απλή διαδικασία, αλλά σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC) ή φορητή συσκευή (TABLET) και όχι συσκευή κινητού.

Παρακαλώ συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ την Αίτηση Εγγραφής που θα βρείτε εδώ, αμέσως μετά το κείμενο.