Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ATERMON GROUP

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΣΜ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

19. 10. 17

Οι αθλήτριες του Α.Ε.Σ. Μυγδονιακού που έχουν επιλεγεί στο Κλιμάκιο Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΕΠΕΣΘ.

Ο Συντονιστής ΕΠΕΣΘ και Υπεύθυνος Ανάπτυξης Β. Ελλάδος κος Μπάμπης Καρασαρλίδης ανακοίνωσε ότι:

"Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επιλογής αγοριών – κοριτσιών των σωματείων της ΕΠΕΣΘ, που θα στελεχώσουν τις Προεθνικές ομάδες Παμπαίδων – Παγκορασίδων της Ένωσης.
Μετά από τέσσερις προπονήσεις, όπου τα παιδιά είχαν αρκετό χρόνο να δείξουν τα προσόντα και το ταλέντο τους, οι τρεις Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές, είχαν την ευκαιρία να έχουν καλύτερη εικόνα και να ελαχιστοποιήσουν τις τυχόν λάθος επιλογές τους.
Έτσι έχουν επιλεγεί 14 αγόρια, 14 κορίτσια από την Ανατολική και 14 από τη Δυτική Θεσ/νίκη, τα οποία θα πραγματοποιούν μια προπόνηση την εβδομάδα, με σταθερή ώρα και γήπεδο.
Ο αριθμός αυτός καθώς οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν επιλεγεί, δεν είναι κάτι σταθερό, καθώς οι ΠΟΠ από τις επισκέψεις τους σε σωματεία, αλλά και από παρακολουθήσεις αγώνων, θα μπορούν να προβαίνουν σε διορθώσεις και αλλαγές!
Οι προπονητές των συλλόγων της ΕΠΕΣΘ που νομίζουν ότι έχουν παιδιά με τα κατάλληλα προσόντα και δεν έχουν κληθεί για διαφόρους λόγους, μπορούν να επικοινωνούν με τους αντίστοιχους ΠΟΠ, ώστε να προγραμματίσουν την συμμετοχή τους στην προπόνηση και να μην στέλνουν τους αθλητές τους απροειδοποίητα, γιατί δεν θα πάρουν μέρος!

Να υπενθυμίσουμε, ότι κατόπιν οδηγιών της ΕΟΠΕ, «στις προπονήσεις εντός του γηπέδου να βρίσκονται μόνο οι ΠΟΠ, οι Συντονιστές, μέλη διοικήσεων ΕΟΠΕ ή ΕΝΩΣΕΩΝ και Ομοσπονδιακοί προπονητές ενώ οι γονείς και προπονητές σωματείων εκτός γηπέδου!"

Μεταξύ ακόμη 10 αθλητριών, ο ΠΟΠ Χριστόπουλος Βασίλειος καλεί τις Παγκορασίδες του ΑΕΣ Μυγδονιακού:

Κυρμανίδου Μαρία

Γιάμπαστου Κατερίνα

Χατζηαντωνίου Βασιλική

Χατζηευστρατίου Μιχαέλα


στο ΕΑΚ Σταυρούπολης για προπόνηση την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 16.30 – 18.00 .

Καλή συνέχεια κορίτσια!

Pin It
v10-MOTSS7E1low.jpg

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στην νέα εποχή για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας, με τμήματα στον Δρυμό, στην Άσσηρο, στον Ατέρμων, στην Λητή και στο Μελισσοχώρι!

  • ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ VOLLEY

 

  • ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

  • ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

 στο www.mygdoniakos.gr/ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

στο www.mygdoniakos.gr/VOLLEY-->ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ