ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΣΜ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

19. 10. 17

Οι αθλήτριες του Α.Ε.Σ. Μυγδονιακού που έχουν επιλεγεί στο Κλιμάκιο Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΕΠΕΣΘ.

Ο Συντονιστής ΕΠΕΣΘ και Υπεύθυνος Ανάπτυξης Β. Ελλάδος κος Μπάμπης Καρασαρλίδης ανακοίνωσε ότι:

"Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επιλογής αγοριών – κοριτσιών των σωματείων της ΕΠΕΣΘ, που θα στελεχώσουν τις Προεθνικές ομάδες Παμπαίδων – Παγκορασίδων της Ένωσης.
Μετά από τέσσερις προπονήσεις, όπου τα παιδιά είχαν αρκετό χρόνο να δείξουν τα προσόντα και το ταλέντο τους, οι τρεις Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές, είχαν την ευκαιρία να έχουν καλύτερη εικόνα και να ελαχιστοποιήσουν τις τυχόν λάθος επιλογές τους.
Έτσι έχουν επιλεγεί 14 αγόρια, 14 κορίτσια από την Ανατολική και 14 από τη Δυτική Θεσ/νίκη, τα οποία θα πραγματοποιούν μια προπόνηση την εβδομάδα, με σταθερή ώρα και γήπεδο.
Ο αριθμός αυτός καθώς οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν επιλεγεί, δεν είναι κάτι σταθερό, καθώς οι ΠΟΠ από τις επισκέψεις τους σε σωματεία, αλλά και από παρακολουθήσεις αγώνων, θα μπορούν να προβαίνουν σε διορθώσεις και αλλαγές!
Οι προπονητές των συλλόγων της ΕΠΕΣΘ που νομίζουν ότι έχουν παιδιά με τα κατάλληλα προσόντα και δεν έχουν κληθεί για διαφόρους λόγους, μπορούν να επικοινωνούν με τους αντίστοιχους ΠΟΠ, ώστε να προγραμματίσουν την συμμετοχή τους στην προπόνηση και να μην στέλνουν τους αθλητές τους απροειδοποίητα, γιατί δεν θα πάρουν μέρος!

Να υπενθυμίσουμε, ότι κατόπιν οδηγιών της ΕΟΠΕ, «στις προπονήσεις εντός του γηπέδου να βρίσκονται μόνο οι ΠΟΠ, οι Συντονιστές, μέλη διοικήσεων ΕΟΠΕ ή ΕΝΩΣΕΩΝ και Ομοσπονδιακοί προπονητές ενώ οι γονείς και προπονητές σωματείων εκτός γηπέδου!"

Μεταξύ ακόμη 10 αθλητριών, ο ΠΟΠ Χριστόπουλος Βασίλειος καλεί τις Παγκορασίδες του ΑΕΣ Μυγδονιακού:

Κυρμανίδου Μαρία

Γιάμπαστου Κατερίνα

Χατζηαντωνίου Βασιλική

Χατζηευστρατίου Μιχαέλα


στο ΕΑΚ Σταυρούπολης για προπόνηση την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 16.30 – 18.00 .

Καλή συνέχεια κορίτσια!

Pin It
starvolleycolazlow.jpg

Οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού στο 3ο Star Volley

Στο τουρνουά Star Volley, το 3ο που ολοκληρώθηκε με την επιτυχία και την αίγλη που του αρμόζει, οι μικρές Πορτοκαλί μαζί με την προπονήτριά τους κα Τρύψια Άντζυ πανηγύρισαν την 1η θέση του τουρνουά και σήκωσαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας αήττητες. Μετά από 6 αγώνες στο τριήμερο 27-28-29 Δεκεμβρίου και ενδιάμεσες εκδηλώσεις στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμων, κατέκτησαν όχι μόνο την 1η θέση σαν ομάδα αλλά και ατομικές διακρίσεις.

MVP του τουρνουά και καλύτερη πασαδόρος αναδείχθηκε η Καραντάκη Δήμητρα, ενώ καλύτερη ακραία η Ρωφαλίκου Στέλλα. Η Λάκη ΜαρίαΓιάμπαστου ΚατερίναΚωστοπούλου ΓεωργίαΧατζηαστερίου ΜαρίαΜαράνα ΓεωργίαΙορδανίδου Αθανασία και Χατζηευστρατίου Μιχαέλα φόρεσαν το μετάλλιο των πρωταθλητριών του τουρνουά έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων των αθλητριών που ανταγωνίστηκαν.

 

Δείτε φωτογραφικές στιγμές στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, όπως αυτές αναρτήθηκαν από το Volley Time, την Image Creation και τον όμιλο Ατέρμων.