ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

26. 10. 17

Ενημέρωση μεταβολών του προγράμματος προπονήσεων:

 

  • Το ΣΑΒΒΑΤΟ 28/10/2017 λόγω του εορτασμού της Εθνικής Επετείου (και εθνικής αργίας) ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί καμία προπόνηση του Συλλόγου.

 

  • Την ΔΕΥΤΕΡΑ 30/10/2017 λόγω του αγώνα της ομάδας Νεανίδων του Μυγδονιακού στις 20:30 την ίδια ημέρα στο ΔΑΚ Μυγδονίας, το πρόγραμμα προπονήσεων μεταβάλλεται ως εξής
  1. Ακαδημίες Α, ώρα προπόνησης 16:00 - 17:00 (Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Μυγδονίας)
  2. Ακαδημίες Γ, ώρα προπόνησης 16:00 - 17:00 (Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου Δρυμού)
  3. Παγκορασίδες Β', ώρα προπόνησης 17:00 - 18:30 (Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Μυγδονίας)
Pin It
starvolleycolazlow.jpg

Οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού στο 3ο Star Volley

Στο τουρνουά Star Volley, το 3ο που ολοκληρώθηκε με την επιτυχία και την αίγλη που του αρμόζει, οι μικρές Πορτοκαλί μαζί με την προπονήτριά τους κα Τρύψια Άντζυ πανηγύρισαν την 1η θέση του τουρνουά και σήκωσαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας αήττητες. Μετά από 6 αγώνες στο τριήμερο 27-28-29 Δεκεμβρίου και ενδιάμεσες εκδηλώσεις στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμων, κατέκτησαν όχι μόνο την 1η θέση σαν ομάδα αλλά και ατομικές διακρίσεις.

MVP του τουρνουά και καλύτερη πασαδόρος αναδείχθηκε η Καραντάκη Δήμητρα, ενώ καλύτερη ακραία η Ρωφαλίκου Στέλλα. Η Λάκη ΜαρίαΓιάμπαστου ΚατερίναΚωστοπούλου ΓεωργίαΧατζηαστερίου ΜαρίαΜαράνα ΓεωργίαΙορδανίδου Αθανασία και Χατζηευστρατίου Μιχαέλα φόρεσαν το μετάλλιο των πρωταθλητριών του τουρνουά έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων των αθλητριών που ανταγωνίστηκαν.

 

Δείτε φωτογραφικές στιγμές στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, όπως αυτές αναρτήθηκαν από το Volley Time, την Image Creation και τον όμιλο Ατέρμων.