ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σήμερα Σάββατο 2/12/2017 οι Ακαδημίες Α και Β, στην ώρα της προπόνησης 16:30-17:30, θα παίξουν αγώνα μίνι βόλεϊ με τη συμμετοχή του ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ στο ΔΑΚ Μυγδονίας.

Επίσης καλούμε τους γονείς των παιδιών την ίδια ώρα να παρευρεθούν να παρακολουθήσουν και παράλληλα να έχουν μια συνάντηση - ενημέρωση με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και τις προπονήτριες. Αντίστοιχα καλούμε και τους γονείς των Ακαδημιών Γ να προσέλθουν στην ώρα προπόνησης των παιδιών, 17:30 - 18:30 για μια συνάντηση ενημέρωση με το Διοικητικό Συμβούλιο και τις προπονήτριες.

Ευχαριστούμε.

starvolleycolazlow.jpg

Οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού στο 3ο Star Volley

Στο τουρνουά Star Volley, το 3ο που ολοκληρώθηκε με την επιτυχία και την αίγλη που του αρμόζει, οι μικρές Πορτοκαλί μαζί με την προπονήτριά τους κα Τρύψια Άντζυ πανηγύρισαν την 1η θέση του τουρνουά και σήκωσαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας αήττητες. Μετά από 6 αγώνες στο τριήμερο 27-28-29 Δεκεμβρίου και ενδιάμεσες εκδηλώσεις στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμων, κατέκτησαν όχι μόνο την 1η θέση σαν ομάδα αλλά και ατομικές διακρίσεις.

MVP του τουρνουά και καλύτερη πασαδόρος αναδείχθηκε η Καραντάκη Δήμητρα, ενώ καλύτερη ακραία η Ρωφαλίκου Στέλλα. Η Λάκη ΜαρίαΓιάμπαστου ΚατερίναΚωστοπούλου ΓεωργίαΧατζηαστερίου ΜαρίαΜαράνα ΓεωργίαΙορδανίδου Αθανασία και Χατζηευστρατίου Μιχαέλα φόρεσαν το μετάλλιο των πρωταθλητριών του τουρνουά έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων των αθλητριών που ανταγωνίστηκαν.

Δείτε φωτογραφικές στιγμές στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, όπως αυτές αναρτήθηκαν από το Volley Time, την Image Creation και τον όμιλο Ατέρμων.