ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σήμερα Σάββατο 2/12/2017 οι Ακαδημίες Α και Β, στην ώρα της προπόνησης 16:30-17:30, θα παίξουν αγώνα μίνι βόλεϊ με τη συμμετοχή του ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ στο ΔΑΚ Μυγδονίας.

Επίσης καλούμε τους γονείς των παιδιών την ίδια ώρα να παρευρεθούν να παρακολουθήσουν και παράλληλα να έχουν μια συνάντηση - ενημέρωση με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και τις προπονήτριες. Αντίστοιχα καλούμε και τους γονείς των Ακαδημιών Γ να προσέλθουν στην ώρα προπόνησης των παιδιών, 17:30 - 18:30 για μια συνάντηση ενημέρωση με το Διοικητικό Συμβούλιο και τις προπονήτριες.

Ευχαριστούμε.

ath2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!