ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ VOLLEY

Λόγω της εορταστικής περιόδου και των αργιών των επόμενων ημερών, τα τμήματα ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ volley Α', Β' & Γ' έχουν ολοκληρώσει με τις προπονήσεις και επιστρέφουν με το νέο έτος την Δευτέρα 8/1/2018. Οι αθλήτριες του τμήματος ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β' θα ενημερωθούν από την προπονήτρια τους κα. Χατζίκου Βίκυ για τις ημέρες και ώρες που θα προπονούνται εντός της εορταστικής περιόδου, με την σημείωση ότι το Σάββατο 23/12/2017 δεν θα γίνει προπόνηση λόγω του προγραμματισμένου αγώνα volley.

Αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων μοναδική "υποχρέωση" είναι η παρουσία των γονέων, των αθλητών & αθλητριών των αναπτυξιακών τμημάτων volley (ακαδημιών & παγκορασίδων) στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Σαββάτου 23/12/2017 στις 20:00 στο ΔΑΚ Μυγδονίας, μεταξύ Μυγδονιακού και Άρη. #ολοιμαζιμπορουμε

Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές!

bx2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!