Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ATERMON GROUP
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15-4-2018)

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιου του Α.Ε.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με την

κα ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,

ως υπεύθυνη και προπονήτρια των τμημάτων ενόργανης γυμναστικής.

Με την νέα συνεργασία που ξεκινάει άμεσα από 16/4/2018, ο Μυγδονιακός φιλοδοξεί στο να διευρύνει τις εμπειρίες στους τομείς της γυμναστικής που θα προσφέρει στα αγόρια και κορίτσια της ευρύτερης περιοχής της Μυγδονίας. Στην διδασκαλία της καταξιωμένης προπονήτριας θα συμπεριλαμβάνονται στοιχεία ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνου χορού.

Η κα Χατζηπέτρου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής των ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ και Msc Δ.Π.Θ, σημειώνουμε ότι αποτελεί προ 10ετίας ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μυγδονίας και επιστρέφει στο σύλλογο για να προσφέρει με επαρκή τεχνογνωσία την εμπειρία της στα τμήματα ενόργανης γυμναστικής που έχουν δημιουργηθεί με επιτυχία από το 2016.

Ο Μυγδονιακός και οι άνθρωποι του συλλόγου καλωσορίζουμε την κα Βάσια Χατζηπέτρου στην πορτοκαλί οικογένεια και της εύχομαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΕΣΜ

v10-MOTSS7E1low.jpg

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στην νέα εποχή για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας, με τμήματα στον Δρυμό, στην Άσσηρο, στον Ατέρμων, στην Λητή και στο Μελισσοχώρι!

• ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ VOLLEY

• ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ