ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15-4-2018)

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιου του Α.Ε.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με την

κα ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,

ως υπεύθυνη και προπονήτρια των τμημάτων ενόργανης γυμναστικής.

Με την νέα συνεργασία που ξεκινάει άμεσα από 16/4/2018, ο Μυγδονιακός φιλοδοξεί στο να διευρύνει τις εμπειρίες στους τομείς της γυμναστικής που θα προσφέρει στα αγόρια και κορίτσια της ευρύτερης περιοχής της Μυγδονίας. Στην διδασκαλία της καταξιωμένης προπονήτριας θα συμπεριλαμβάνονται στοιχεία ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνου χορού.

Η κα Χατζηπέτρου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής των ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ και Msc Δ.Π.Θ, σημειώνουμε ότι αποτελεί προ 10ετίας ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μυγδονίας και επιστρέφει στο σύλλογο για να προσφέρει με επαρκή τεχνογνωσία την εμπειρία της στα τμήματα ενόργανης γυμναστικής που έχουν δημιουργηθεί με επιτυχία από το 2016.

Ο Μυγδονιακός και οι άνθρωποι του συλλόγου καλωσορίζουμε την κα Βάσια Χατζηπέτρου στην πορτοκαλί οικογένεια και της εύχομαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΕΣΜ

neotmima2018full.jpg

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ & ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ volley στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο "ΑΤΕΡΜΩΝ", στον Αγ. Παντελεήμων Κιλκίς!

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του volley και της ενόργανης, δωρεάν!

ΔΩΡΕΑΝ:

Σε όσες μητέρες πληρούν τα κριτήρια της δράσης: “Εναρμόνιση της Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” ο Σύλλογος θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, σε κορίτσια και αγόρια, για ολόκληρη την νέα περίοδο 2018 - 2019.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Εκμάθηση volley και ενόργανης γυμναστικής για κορίτσια και αγόρια από προπονητές με σύγχρονες μεθόδους. Συμμετοχή στα μεγαλύτερα τουρνουά. Δωρεάν βασικός ιματισμός για τα παιδιά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:

• Ηλικίες παιδιών 5 - 12 (ακαδημίες).
  • Εγγραφή στον ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ μέχρι τέλος Ιουνίου 2018.
  • Αυστηρή επιλογή με εισοδηματικά κριτήρια & ανανέωση ανά δίμηνο.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, στο τηλέφωνο: 6978721130