ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15-4-2018)

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιου του Α.Ε.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με την

κα ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,

ως υπεύθυνη και προπονήτρια των τμημάτων ενόργανης γυμναστικής.

Με την νέα συνεργασία που ξεκινάει άμεσα από 16/4/2018, ο Μυγδονιακός φιλοδοξεί στο να διευρύνει τις εμπειρίες στους τομείς της γυμναστικής που θα προσφέρει στα αγόρια και κορίτσια της ευρύτερης περιοχής της Μυγδονίας. Στην διδασκαλία της καταξιωμένης προπονήτριας θα συμπεριλαμβάνονται στοιχεία ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνου χορού.

Η κα Χατζηπέτρου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής των ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ και Msc Δ.Π.Θ, σημειώνουμε ότι αποτελεί προ 10ετίας ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μυγδονίας και επιστρέφει στο σύλλογο για να προσφέρει με επαρκή τεχνογνωσία την εμπειρία της στα τμήματα ενόργανης γυμναστικής που έχουν δημιουργηθεί με επιτυχία από το 2016.

Ο Μυγδονιακός και οι άνθρωποι του συλλόγου καλωσορίζουμε την κα Βάσια Χατζηπέτρου στην πορτοκαλί οικογένεια και της εύχομαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΕΣΜ

bx2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!