ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15-4-2018)

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιου του Α.Ε.Σ. ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με την

κα ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,

ως υπεύθυνη και προπονήτρια των τμημάτων ενόργανης γυμναστικής.

Με την νέα συνεργασία που ξεκινάει άμεσα από 16/4/2018, ο Μυγδονιακός φιλοδοξεί στο να διευρύνει τις εμπειρίες στους τομείς της γυμναστικής που θα προσφέρει στα αγόρια και κορίτσια της ευρύτερης περιοχής της Μυγδονίας. Στην διδασκαλία της καταξιωμένης προπονήτριας θα συμπεριλαμβάνονται στοιχεία ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνου χορού.

Η κα Χατζηπέτρου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής των ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ και Msc Δ.Π.Θ, σημειώνουμε ότι αποτελεί προ 10ετίας ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μυγδονίας και επιστρέφει στο σύλλογο για να προσφέρει με επαρκή τεχνογνωσία την εμπειρία της στα τμήματα ενόργανης γυμναστικής που έχουν δημιουργηθεί με επιτυχία από το 2016.

Ο Μυγδονιακός και οι άνθρωποι του συλλόγου καλωσορίζουμε την κα Βάσια Χατζηπέτρου στην πορτοκαλί οικογένεια και της εύχομαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΕΣΜ

starvolleycolazlow.jpg

Οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού στο 3ο Star Volley

Στο τουρνουά Star Volley, το 3ο που ολοκληρώθηκε με την επιτυχία και την αίγλη που του αρμόζει, οι μικρές Πορτοκαλί μαζί με την προπονήτριά τους κα Τρύψια Άντζυ πανηγύρισαν την 1η θέση του τουρνουά και σήκωσαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας αήττητες. Μετά από 6 αγώνες στο τριήμερο 27-28-29 Δεκεμβρίου και ενδιάμεσες εκδηλώσεις στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμων, κατέκτησαν όχι μόνο την 1η θέση σαν ομάδα αλλά και ατομικές διακρίσεις.

MVP του τουρνουά και καλύτερη πασαδόρος αναδείχθηκε η Καραντάκη Δήμητρα, ενώ καλύτερη ακραία η Ρωφαλίκου Στέλλα. Η Λάκη ΜαρίαΓιάμπαστου ΚατερίναΚωστοπούλου ΓεωργίαΧατζηαστερίου ΜαρίαΜαράνα ΓεωργίαΙορδανίδου Αθανασία και Χατζηευστρατίου Μιχαέλα φόρεσαν το μετάλλιο των πρωταθλητριών του τουρνουά έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων των αθλητριών που ανταγωνίστηκαν.

Δείτε φωτογραφικές στιγμές στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, όπως αυτές αναρτήθηκαν από το Volley Time, την Image Creation και τον όμιλο Ατέρμων.