ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

21. 04. 18

Νοιώθω περήφανος ως Πρόεδρος του Μυγδονιακού που για 2η συνεχόμενη χρονιά στη Β' Εθνική Κατηγορία της ΕΠΕΣΘ η γυναικεία ομάδα του συλλόγου συμμετείχε στον τελικό της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος, χάνοντας τον τίτλο και το δικαίωμα ανόδου στην Α2 κατηγορία, αλλά κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό όλων των ανθρώπων του volley της Θεσσσαλονίκης και όχι μόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Διοίκησης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σπουδαία προπονήτρια κα Τρύψια Άντζυ, ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στις αθλήτριες που με καθημερινή δουλειά μέσα στο γήπεδο ανάγκασαν όλους εμάς και όλους εσάς, να γεμίζουμε το κλειστό του Δρυμού και να αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας.

Το Πρωτάθλημα των γυναικών τελείωσε για φέτος με τα κορίτσια μας να διεκδικούν για ακόμη μία φορά τον τίτλο του πρωταθλητή, και να τερματίζουν δεύτερες στη βαθμολογία αλλά πρώτες στις καρδιές μας!

Η συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ανήκει στις μικρές του συλλόγου που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ένα βήμα πριν το final 4 του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ. Αυτό σε όλους εμάς επιβεβαιώνει ότι η δουλειά που γίνεται στο γήπεδο σε παιδιά αποκλειστικά από την ευρύτερη περιοχή της Μυγδονίας και η βαρύτητα που έχουμε δώσει στα αναπτυξιακά τμήματα, αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο.

Θα είμαστε ακόμα περισσότερο ικανοποιημένοι όταν όλοι εσείς που βλέπετε τον αθλητισμό σαν γιορτή και παιδαγωγική απασχόληση, θα είστε ακόμα πιο κοντά στις δραστηριότητες του Μυγδονιακού και θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε την ομάδα είτε από την κερκίδα είτε συμμετέχοντας-βοηθώντας στις υποχρεώσεις του συλλόγου. Έτσι ταυτόχρονα θα είστε πιο κοντά σε αυτή την οικογένεια που σκοπό έχει να διαπαιδαγωγήσει σωστά τα παιδιά σας. Μαζί να χαιρόμαστε και να πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες, μαζί να στεναχωριόμαστε και να προσπαθούμε περισσότερο μετά από τις ήττες, γιατί αυτός είναι ο αθλητισμός!

Όσον αφορά τα τμήματα ενόργανης γυμναστικής σας δηλώνω ότι συναποφασίσαμε ως Δ.Σ. να γίνουν άμεσα όλες οι αλλαγές που κρίναμε απαραίτητες για να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα παιδιά των τμημάτων αυτών. Όπως είναι φυσικό οι δραστικές αλλαγές προκαλούν πάντα αναστάτωση, πόσο μάλλον η αλλαγή προπονήτριας. Βασικός γνώμονας των ενεργειών μας ήταν και είναι το καλό των παιδιών και προπαντός του συλλόγου γιατί είμαστε και οι ίδιοι γονείς και επιζητούμε το καλύτερο για όλα τα παιδιά.

Ως γονιός προπαντώς, αλλά και ως Πρόεδρος του συλλόγου υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά, ίσως περισσότερο, και το κυριότερο είναι ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε  κίνητρα στα παιδιά για να αγαπούν στον αθλητισμό.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΕΣΜ

ΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

Pin It
at2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!