ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ VOLLEY & ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

06. 06. 18

Η προπονητική περίοδος έφτασε στο τέλος της για τις Ακαδημίες Ενόργανης & Volley του Μυγδονιακού και θα ολοκληρώσουν τη σεζόν με παιχνίδια και επιδείξεις.

Προσκεκλημένοι αυτό το Σάββατο 9/6/2018 στο ΔΑΚ Μυγδονίας όλοι οι γονείς, οι μικρές αθλήτριες και αθλητές των Ακαδημιών του Συλλόγου, οι αθλήτριες όλων των αγωνιστικών και λοιπών τμημάτων, οι φίλοι της ομάδας, αλλά και οι γονείς με παιδιά που ενδιαφέρονται να δουν από κοντά και να γνωρίσουν τον Σύλλογο και τις δραστηριότητές του.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:
16:30 - 17:30 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - επίδειξη των τμημάτων των Ακαδημιών
17:30 - 18:30 ΑΓΩΝΑΣ volley μεταξύ ομάδων γονέων
18:30 - 17:30 ΕΠΙΔΕΙΞΗ των τμημάτων Ενόργανης

Οι Ακαδημίες θα συμμετέχουν με εμφάνιση του συλλόγου και οι γονείς που θα αγωνισθούν με αθλητική περιβολή.

Θα χαρούμε να παρευρεθείτε όλοι!

 

 

 

 

Pin It
am2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!