ΜΥΛΩΝΑ ΑΝΝΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

01. 07. 18

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μυγδονιακού Α.Ε.Σ. ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την Μυλωνά Άννα.

Μετά από μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά, ασταμάτητη μπροστά στο φιλέ και ακούραστη η Άννα, θα συνεχίσει να προβληματίζει τις αντίπαλες άμυνες μαζί με τις γυναίκες του Μυγδονιακού. Στο "θωρηκτό" Μυλωνά που συνηθίζει να παρασύρει κάθε άμυνα στον δικό της ρυθμό, υπολογίζει η ομάδα για να "βομβαρδίζει" τα αντίπαλα παρκέ.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας σου ευχόμαστε δύναμη και για την νέα περίοδο!

 

 

 

 

Pin It
am2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!