ΘΕΟΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑ, Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΠΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

28. 06. 18

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μυγδονιακού Α.Ε.Σ. ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την Θεοτή Αντωνία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Μυγδονιακός Α.Ε.Σ. που έχει ιδρυθεί από τον Κύπριο κ.Χρυσάφη Χαράλαμπο, εντάσσει στο δυναμικό του Κύπρια αθλήτρια. Η Αντωνία αγωνίζεται κυρίως ως διαγώνια και ξεχωρίζει στο volley της Θεσσαλονίκης και την Α2 τα τελευταία 4 χρόνια έχοντας αξιόλογη παρουσία και πορεία στο χώρο. Η παρουσία μίας έμπειρης και ψηλής αθλήτριας σε αυτή τη θέση που έχει αγωνιστεί με την Εθνική Κύπρου, τιμά τη φανέλα του Συλλόγου και αποτελεί ένα από τα πολλά πλέον ισχυρά αγωνιστικά όπλα της γυναικείας ομάδας.

"Τρια τζιαι τεσσερα εφτα, εφτα τζιαι τρια δεκα,
καλλι`ωρα του π`αγωνίζεται Παφιτισσα γεναικα."

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε τα καλύτερα.

 

 

 

 

Pin It
aa2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!