ΧΑΤΖΙΚΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

07. 07. 18

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μυγδονιακού Α.Ε.Σ. ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την Χατζίκου Βικτώρια.

Αθλήτρια ή προπονήτρια, κεντρική ή γυμνάστρια/trainer η Βίκυ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα νέου ανθρώπου που αγαπάει τον αθλητισμό και επιδιώκει συνεχώς το καλύτερο για το Σύλλογο συμμετέχοντας ενεργά και προσφέροντας σε όλες τις δραστηριότητες του. Οι άνθρωποι του Μυγδονιακού που παρακολουθούν την Βίκυ από τότε που ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας και μέχρι σήμερα δεν έχουν τρόπο να εκφράσουν την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη της ως αθλήτρια, προπονήτρια και γυμνάστρια, παρά να αναγνωρίζουν καθημερινά στο πρόσωπό της ένα ιδιαίτερα πολύτιμο μέλος της οικογένειας και ένα φωτεινό παράδειγμα για τα μικρότερα κορίτσια της ομάδας.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σου ευχόμαστε τα καλύτερα για την νέα περίοδο!

 

 

 

 

Pin It
at2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!