ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΣΙΤΣΙΠΛΑΜΗ ΕΛΕΝΗ

16. 07. 18

Ο Μυγδονιακός Α.Ε.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Ελένη Τσιτσιπλάμη για την έως τώρα συμβολή της στην γυναικεία ομάδα, όπου συμμετείχε αγωνιζόμενη ως διαγώνια τα τελευταία χρόνια.

Η αθλήτρια που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μυγδονιακού και διέπρεψε με τη πορτοκαλί φανέλα σε όλα τα τμήματα με τα οποία αγωνίστηκε, συνέβαλε ουσιαστικά στις επιτυχίες του συλλόγου και συνέδεσε το όνομά της ως αθλήτρια και αρχηγός της γυναικείας ομάδας, με τα περισσότερα μετάλλια και τίτλους του Μυγδονιακού.

Για τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Επίτιμο Πρόεδρο, τις προπονήτριες, τους εφόρους, τις συναθλήτριες, τις μικρές αθλήτριες, τους γονείς και τους ανθρώπους της ομάδας ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για να ανταποδώσει την αγάπη, την αφοσίωση, το πάθος και όλα όσα συναισθηματικά εισέπραξαν από την Ελένη.

Θεωρώντας ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια πετύχαμε μαζί τα καλύτερα και ότι ο Μυγδονιακός θα είναι πάντα η αθλητική της οικογένεια, θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη συνεργασία με ένα σύντομο οπτικοακουστικό υλικό στο κανάλι youtube του Μυγδονιακού.

Τέλος, ευχόμαστε στην νέα της επαγγελματική διαδρομή και ομάδα volley που επέλεξε να αγωνιστεί, να κερδίσει περισσότερα από όσα ονειρεύτηκε.

9/4/2017 τελικός αγώνας Πρωταθλήματος Β' Εθνικής (photo by Deltasports.gr)  
Ελένη Τσιτσιπλάμη  
 Ελένη Τσιτσιπλάμη - No4, Διαγώνια  
Pin It
aa2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!