ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΗΜΕΙΣ ΑΔΟΜΕΝ, ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

24. 07. 18

Δεν υπάρχουν λόγια και τρόπος να εκφράσουμε τη βαθύτατη θλίψη που νοιώθουμε για τους συναθρώπους μας που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την φωτιά.

Ας ελπίσουμε ότι οι συμπολίτες μας θα βρούν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν την απώλεια των αδικοχαμένων ανθρώπων τους και ας ευχηθούμε ότι θα γίνουν όλα όσα είναι απαραίτητα από την πολιτεία και από όλους όσους ευγενώς συνδράμουν για να βοηθήσουν να επανέλθουν οι περιοχές αυτές σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ Α.Ε.Σ.

 

Pin It
em2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!