Μεγα Χορηγοι

TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΝΑ

22. 05. 19

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μυγδονιακού ευχαριστούν θερμά και από καρδιάς την αθλήτρια του Π.Ο. Μουδανιών ΜΥΛΩΝΑ ΑΝΝΑ για την αμέριστη προσφορά της τα τελευταία δύο χρόνια στο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας.

Η επιλογή της Άννας να αγωνιστεί σε σύλλογο ανώτερης κατηγορίας προκαλεί ταυτόχρονα λύπη και χαρά σε εμάς τους ανθρώπους του Μυγδονιακού, καθώς από τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα έχουμε κοντά μας μία από τις αθλήτριες που αγαπάμε όλοι, αλλά ταυτόχρονα θα την καμαρώνουμε να αγωνίζεται σε άλλο μεγάλο αθλητικό σύλλογο.
Από τη στιγμή που η Μυλωνά προστέθηκε στην παρέα του Μυγδονιακού το 2017, έγινε η δική μας Άννα και όλοι μαζί σαν ομάδα πετύχαμε σημαντικές για το Σύλλογο διακρίσεις. Δεν είναι όμως μόνον αυτό. Σαν αθλήτρια αποτέλεσε, και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να είναι, λαμπρότατο παράδειγμα για τις μικρότερες αθλήτριες και τις ακαδημίες, αποδεικνύοντας σε αυτά τα κορίτσια του volley ότι η επιμονή και η δουλειά μόνο επιτυχίες φέρνουν στον αθλητισμό.

Μπορεί τελικά το πορτοκαλί να μην σου "πήγαινε' σαν χρώμα, όπως η ίδια έχεις δηλώσει, αλλά τίμησες και φόρεσες περήφανα τη πορτοκαλί φανέλα.

Σ' ευχαριστούμε Άννα, ο Μυγδονιακός θα είναι πάντα οικογένεια σου.

 
Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019