Μεγα Χορηγοι

AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΒΙΚΟΣ COLA

Η ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

30. 06. 19

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με την καταξιωμένη προπονήτρια κα ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ, που αναλαμβάνει τα τμήματα γυναικών και κορασίδων του Συλλόγου.

Η επιλογή της πολύπειρης κόουτς στο "τιμόνι" της γυναικείας ομάδας που θα αγωνιστεί στην Β' Εθνική Κατηγορία της ΕΠΕΣΘ με υψηλούς στόχους, δεν έχει να κάνει μόνο με τις επιτυχίες της ως αθλήτρια στο ελληνικό και διεθνές επίπεδο (Φιλαθλητικός Όμιλος Γ.Θ. & Βυζαντινός Α.Ο.).

Η κα Κοκκίνου, με 25 χρόνια πλούσιας προπονητικής εμπειρίας σε συλλόγους και αγωνιστικά τμήματα που πρωταγωνίστησαν στο ελληνικό volley όπως ΦΟΓΘ (Α1), ΒΑΟ (Β' Εθν.), ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Α2 & Α1), ΔΑΣΩ (Α1), ΑΡΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ & ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ, θα προσθέσει αξία στον Σύλλογό μας.

Ταυτόχρονα, ο Μυγδονιακός έχει την τιμή να παραδίδει στην κα. Κοκκίνου το πολύτιμο έμψυχο υλικό του, έχοντας ήδη αξιολογήσει ότι η νέα προπονήτρια διαθέτει το σύνολο των ικανοτήτων που απαιτούνται για να συνεχίσει την αξιόλογη πορεία τόσο της γυναικείας ομάδας, όσο και των κορασίδων.

Κόουτς, η Μυγδονία σε έχει ήδη καλοσορίσει και μαζί της εμείς στον Μυγδονιακό σου ευχόμαστε καλή επιτυχία, δύναμη, κουράγιο και υγεία.

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019