Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ, ΘΕΟΤΗ & ΑΞΑΡΗ

29. 06. 19

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μυγδονιακού θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά και να αποχαιρετήσουν τις Αξάρη Αναστασία, Θεοτή Αντωνία και Κανταρτζή Ελπίδα από τη γυναικεία ομάδα του Συλλόγου.

Η πασαδόρος τα δύο τελευταία χρόνια και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΞΑΡΗ, αποχωρεί από το Μυγδονιακό έχοντας πετύχει μία εξαιρετική πορεία κατά την οποία ως ενορχηστρωτής του αγωνιστικού συνόλου κατέκτησε με την ομάδα δυο φορές τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και το αργυρό μετάλλιο της συμμετοχής στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ.

Η libero της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ, με τη λευκή φανέλα, το χαμόγελο και την προσωπικότητά της κέρδισε τους φίλους του Συλλόγου, ενώ το αθλητικό της ταμπεραμέντο ήταν απαραίτητο για να κατακτήσει η ομάδα και με τη βοήθεια της τα αργυρά μετάλλια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Η ακραία ΑΝΤΩΝΙΑ ΘΕΟΤΗ, που αποτελεί την πρώτη Κύπρια αθλήτρια που αγωνίστηκε στον ιδρυθέντα από Κύπριο Μυγδονιακό, συνέβαλε ουσιαστικά στις αργυρές επιτυχίες της ομάδας και αποτέλεσε παράδειγμα αθλητικού ήθους και αγωνίστριας στο γήπεδο, φόρεσε και τίμησε την πορτοκαλί φανέλα.

Εκ μέρους του Συλλόγου ευχαριστούμε τις τρεις αξιόλογες αθλήτριες για τις όμορφες και συγκινητικές στιγμές που μας προσέφεραν και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Θα υπάρχει πάντα μία θέση για την Αντωνία, την Ελπίδα και την Αναστασία στην γυναικεία μας ομάδα, αφού ήδη έχουν κατακτήσει μία θέση στη καρδιά μας.

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019