Μεγα Χορηγοι

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΔΙΔΥΜΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

03. 07. 19

Οι δίδυμες αδερφές Κώστογλου, Σοφία και Σταυρούλα αποτελούν τις δύο πρώτες προσθήκες στην ομάδα του Μυγδονιακού για τη αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Τα δύο κορίτσια από το Κιλκίς εντάχθηκαν στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας και των κορασίδων και θα αγωνιστούν στα δύο αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ, μετά από σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Μακεδονίας.
Τόσο η Σταυρούλα που αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια, όσο και η κεντρική Σοφία έχουν πετύχει σημαντικότατες διακρίσεις αγωνιζόμενες με τα κίτρινα χρώματα της ομάδας που τις ανέδειξε, του Αίαντα Κιλκίς.
Ανάλογα και ίσως περισσότερα υπολογίζουν να πετύχουν φορώντας την πορτοκαλί φανέλα του volley της Μυγδονίας, βοηθώντας ένα νεανικό σύνολο που είναι πλέον έτοιμο για τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς για την παραχώρηση των δύο αθλητριών και είναι τιμή για εμάς στο Μυγδονιακό που σωματεία όπως ο Αίαντας εμπιστεύονται αθλήτριες τους "στα δικά μας χέρια".

Σοφία μας έχει ήδη κερδίσει η εκρηκτικότητα και το χαμόγελο σου μέσα στο γήπεδο, Σταυρούλα μας έχει πείσει η ήρεμη δυναμική σου και η αποφασιστικότητα που σε διακρίνει μπροστά στο φιλέ, γι αυτό σας καλωσορίζουμε με χαρά και σας ευχόμαστε υγεία και πρόοδο.

 

Κώστογλου Σταυρούλα - Ακραία, Διαγώνια Κώστογλου Σοφία - Κεντρικός

 

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019