Μεγα Χορηγοι

ΒΙΚΟΣ COLA
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΑ ΣΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

20. 11. 19

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Α.Ε.Σ. Μυγδονιακού στο παγκόσμιο συνέδριο αθλητισμού που έλαβε χώρα στο "Le Méridien Dubai Hotel & Conference Centre", στα ΗΑΕ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου, παρουσίασε σε ένα ενθουσιώδες κοινό 500 υποψήφιων χορηγών, το χορηγικό πρόγραμμα του Μυγδονιακού για το έτος 2020-2021.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, με τον αραβικό πετρελαϊκό κολοσσό ΥΑΗΑΒΙΒ PETROL τελικά "έπεσαν" οι υπογραφές της αποκλειστική χορηγίας για την επόμενη χρονιά για μία συμφωνία, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την δημιουργία τμήματος volley του Μυγδονιακού στο Dubai με το όνομα Birutaqali Volley!

Στην αναμνηστική φωτογραφία της συμφωνίας ο ταμίας της ομάδας κ. Ευφραιμίδης Γιώργος δωρίζει στον Marketing Manager του χορηγού την συλλεκτική κούπα του Μυγδονιακού.

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.