Μεγα Χορηγοι

AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ "ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ-LIVE"

10. 03. 20

Ετέθη σε ισχύ η υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.15954/2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 726/Β/8-3-2020) περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορωνοϊό COVID-19.

Κατόπιν και σχετικής ενημέρωσης από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (έγγραφο με αρ.πρωτ. 803-9/3/20), ισχύει προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας σε κλειστούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020 για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

Ωστόσο, η Διοίκηση του Μυγδονιακού ΑΕΣ έκρινε σκόπιμο και σημαντικό να ικανοποιήσει τα πολυάριθμα αιτήματα των φίλων του συλλόγου που δεν θα τους επιτρέπεται να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες τους αγώνες της γυναικείας ομάδας και των παγκορασίδων, οπότε και αποφάσισε την ζωντανή αναμετάδοση (live streaming) των επερχόμενων αγώνων.

Με απώτερο σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό και στις αξίες του αθλητισμού, είστε όλοι προσκεκλημένοι στο "ψηφιακό" μας γήπεδο "ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ-LIVE".

Περισσότερα θα ανακοινωθούν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου, στο facebook @mygdoniakos και στο instagram @mygdoniakos.

 

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.