Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΟΡΓΑΝΗ/ΡΥΘΜΙΚΗ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ [upd11/3/2020]

Μετά τις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν μέχρι τις 10/3/2020 από τα αρμόδια Υπουργεία, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού COVID-19,

το ΔΣ του Μυγδονιακού αποφάσισε την αναστολή των προπονήσεων των τμημάτων ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ & ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στον Δρυμό, Άσσηρο και στην Κριθιά.

Με απώτερο σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται ο Σύλλογος, ο Μυγδονιακός συμμετέχει απαρέγκλιτα στα μέτρα.

Κάθε νεότερο θα ανακοινώνεται με ταυτόχρονες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου, στο facebook @mygdoniakos και στο instagram @mygdoniakos.

2020Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.