Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-VOLLEY & ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ [11/3/2020]

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν μέχρι και το μεσημέρι τις 11/3/2020 από τα αρμόδια Υπουργεία, τον Δήμο Ωραιοκάστρου και την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού COVID-19

το ΔΣ του Μυγδονιακού αναστέλει τις προπονήσεις ΟΛΩΝ των τμημάτων VOLLEY, ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ & ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ σε όλα τα γυμναστήρια που δραστηριοποιείται ο Σύλλογος!

Με απώτερο σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις τοπικές κοινωνίες, ο Μυγδονιακός συστήνει στους αθλητές και αθλήτριες μέλη του να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και συναθροίσεις.

Ενημέρωση: Με απόφαση της ΕΠΕΣΘ ανεστάλλησαν όλα τα πρωταθλήματα volley σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική, οπότε οι αγώνες αναβάλλονται.

Κάθε νεότερο θα ανακοινώνεται με ταυτόχρονες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου, στο facebook @mygdoniakos και στο instagram @mygdoniakos.

Διαβάστε, σας ενδιαφέρει!

Τι είναι ο κορονοιός

Μέτρα προφύλαξης για τον κορονοιό

2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.