Μεγα Χορηγοι

ΒΙΚΟΣ
TAKIS SHOES
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2017

08. 02. 17

Σήμερα Τετάρτη 08/02/2017, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο ΔΑΚ Μυγδονίας η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Μυγδονιακού, 

παρουσία των παιδιών - αθλητριών όλων των τμημάτων, πολλών γονέων και φίλων του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία πήρε το χαρακτήρα γιορτής παρουσιάστηκε πρόγραμμα ασκήσεων από το τμήμα της ενόργανης, τα μικρά παιδιά των ακαδημιών βόλεϊ διαγωνίστηκαν σε σκυταλοδρομίες και στη συνέχεια όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής παίξανε βόλεϊ μαζί με τις μεγαλύτερες αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων στα έξι γηπεδάκια που στήθηκαν. Οι γονείς και οι φίλοι της ομάδας καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων και ιδιαιτέρως των μικρότερων παιδιών και απόλαυσαν τον καφέ τους στον μπουφέ που είχε στηθεί στις κερκίδες.   Ο Πρόεδρος κ. Βασίλης  Λάκης και το Δ. Σ. του Μυγδονιακού Α.Ε.Σ. ευχαρίστησαν όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους χορηγούς της ομάδας μικρούς και μεγάλους για την πολύτιμη συνεισφορά τους και ευχήθηκαν να είναι το 2017 μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.  

 

 

Pin It
4132802rgblow.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.