4Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

03. 10. 17

Η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Στα πλαίσια της 4ης συνεχόμενης χρονιάς εφαρμογής αυτής της διοργάνωσης, οι προπονήτριες και αθλήτριες του Μυγδονιακού Ελένη Μποσταντζόγλου, Ελένη Τσιτσιπλάμη, Ειρήνη Λάκη και Βικτώρια Χατζίκου βρέθηκαν σε όλα τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Μυγδονίας για να μεταδώσουν στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας, που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.

Με κυρίαρχο θέμα των ομιλητριών μας το άθλημα της Πετοσφαίρισης, αλλά και τον ομαδικό αθλητισμό, η συμμετοχή των παιδιών απέδειξε το ενδιαφέρον τους για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής που θα γίνει βασική αρχή στην ενήλικη ζωή τους.

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΠ 2017

Pin It
starvolleycolazlow.jpg

Οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού στο 3ο Star Volley

Στο τουρνουά Star Volley, το 3ο που ολοκληρώθηκε με την επιτυχία και την αίγλη που του αρμόζει, οι μικρές Πορτοκαλί μαζί με την προπονήτριά τους κα Τρύψια Άντζυ πανηγύρισαν την 1η θέση του τουρνουά και σήκωσαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας αήττητες. Μετά από 6 αγώνες στο τριήμερο 27-28-29 Δεκεμβρίου και ενδιάμεσες εκδηλώσεις στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμων, κατέκτησαν όχι μόνο την 1η θέση σαν ομάδα αλλά και ατομικές διακρίσεις.

MVP του τουρνουά και καλύτερη πασαδόρος αναδείχθηκε η Καραντάκη Δήμητρα, ενώ καλύτερη ακραία η Ρωφαλίκου Στέλλα. Η Λάκη ΜαρίαΓιάμπαστου ΚατερίναΚωστοπούλου ΓεωργίαΧατζηαστερίου ΜαρίαΜαράνα ΓεωργίαΙορδανίδου Αθανασία και Χατζηευστρατίου Μιχαέλα φόρεσαν το μετάλλιο των πρωταθλητριών του τουρνουά έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων των αθλητριών που ανταγωνίστηκαν.

 

Δείτε φωτογραφικές στιγμές στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, όπως αυτές αναρτήθηκαν από το Volley Time, την Image Creation και τον όμιλο Ατέρμων.