Μεγα Χορηγοι

AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

4Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

03. 10. 17

Η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Στα πλαίσια της 4ης συνεχόμενης χρονιάς εφαρμογής αυτής της διοργάνωσης, οι προπονήτριες και αθλήτριες του Μυγδονιακού Ελένη Μποσταντζόγλου, Ελένη Τσιτσιπλάμη, Ειρήνη Λάκη και Βικτώρια Χατζίκου βρέθηκαν σε όλα τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Μυγδονίας για να μεταδώσουν στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας, που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.

Με κυρίαρχο θέμα των ομιλητριών μας το άθλημα της Πετοσφαίρισης, αλλά και τον ομαδικό αθλητισμό, η συμμετοχή των παιδιών απέδειξε το ενδιαφέρον τους για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής που θα γίνει βασική αρχή στην ενήλικη ζωή τους.

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΠ 2017

Pin It
v10-MOTSS7E1low.jpg

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στην νέα εποχή για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας, με τμήματα στον Δρυμό, στην Άσσηρο, στον Ατέρμων, στην Λητή και στο Μελισσοχώρι!

  • ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ VOLLEY

 

  • ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

  • ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

 στο www.mygdoniakos.gr/ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

στο www.mygdoniakos.gr/VOLLEY-->ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ