4Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

03. 10. 17

Η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Στα πλαίσια της 4ης συνεχόμενης χρονιάς εφαρμογής αυτής της διοργάνωσης, οι προπονήτριες και αθλήτριες του Μυγδονιακού Ελένη Μποσταντζόγλου, Ελένη Τσιτσιπλάμη, Ειρήνη Λάκη και Βικτώρια Χατζίκου βρέθηκαν σε όλα τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Μυγδονίας για να μεταδώσουν στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας, που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.

Με κυρίαρχο θέμα των ομιλητριών μας το άθλημα της Πετοσφαίρισης, αλλά και τον ομαδικό αθλητισμό, η συμμετοχή των παιδιών απέδειξε το ενδιαφέρον τους για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής που θα γίνει βασική αρχή στην ενήλικη ζωή τους.

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΠ 2017

Pin It
aa2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!