Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ATERMON GROUP
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

ΟΝΕΙΡΟ ΖΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ 3ο STAR VOLLEY

30. 12. 17

Στο κλείσιμο του 2017 οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού έφεραν άλλη μία επιτυχία στο Σύλλογο, μία διάκριση που θα αφήσει μια ακόμη γλυκειά ανάμνηση, παρά τις δυσκολίες της χρονιάς που φεύγει.

 

Στο τουρνουά Star Volley, το 3ο που ολοκληρώθηκε με την επιτυχία και την αίγλη που του αρμόζει, οι μικρές Πορτοκαλί μαζί με την προπονήτριά τους κα Τρύψια Άντζυ πανηγύρισαν την 1η θέση του τουρνουά και σήκωσαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας αήττητες. Μετά από 6 αγώνες στο τριήμερο 27-28-29 Δεκεμβρίου και ενδιάμεσες εκδηλώσεις στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμων, κατέκτησαν όχι μόνο την 1η θέση σαν ομάδα αλλά και ατομικές διακρίσεις.

MVP του τουρνουά και καλύτερη πασαδόρος αναδείχθηκε η Καραντάκη Δήμητρα, ενώ καλύτερη ακραία η Ρωφαλίκου Στέλλα. Η Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Κατερίνα, Κωστοπούλου Γεωργία, Χατζηαστερίου Μαρία, Μαράνα Γεωργία, Ιορδανίδου Αθανασία και Χατζηευστρατίου Μιχαέλα φόρεσαν το μετάλλιο των πρωταθλητριών του τουρνουά έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων των αθλητριών που ανταγωνίστηκαν.

Θέλουμε:
Να ευχαριστήσουμε τους φίλους του Μυγδονιακού και του volley που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου του Ατέρμων για να χειροκροτήσουν τα κορίτσια όλων των ομάδων.
Να εκφράσουμε την εκτίμηση μας στους προπονητές και αθλήτριες των ομάδων του Άρη, της ΜΕΝΤ, των Πάνθηρων Κοζάνης, των Ακαδημιών Κομοτηνής, και του Ηρακλή και έπρεπε να ανταγωνιστούμε στο γήπεδο.
Να καταθέσουμε την απεριόριστη ικανοποίηση μας για τις συνθήκες φιλοξενείας στους χώρους του Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων και την άψογη συμπεριφορά του προσωπικού.
Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους όσους ασχολήθηκαν για να ολοκληρωθεί με κάθε επιτυχία όλο το πρόγραμμα του τουρνουά είτε αυτοί ήταν φροντιστές, προπονητές, γυμναστές, διαιτητές, επίσημοι προσκεκλημένοι, φωτογράφοι, γονείς αθλητριών, παράγοντες ομάδων και δεν απομένει παρά να ευχαριστήσουμε θερμά τον κο Γιαννάκη Γιάννη για την άψογη προετοιμασία και οργάνωση του τουρνουά.

Δεδομένου των ημερών, ευχή μας είναι σε περίπου ένα χρόνο και πριν κλείσει το 2018 να επιστρέψουμε σε ένα ακόμη τουρνουά Star Volley, όλοι με υγεία.

 

Δείτε φωτογραφικές στιγμές στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, όπως αυτές αναρτήθηκαν από το Volley Time, την Image Creation και τον όμιλο Ατέρμων.

Pin It
v10-ΑOTSS7E1low.jpg

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στην νέα εποχή για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας, με τμήματα στον Δρυμό, στην Άσσηρο, στον Ατέρμων, στην Λητή και στο Μελισσοχώρι!

  • ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ VOLLEY

 

  • ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

  • ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

 στο www.mygdoniakos.gr/ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

στο www.mygdoniakos.gr/VOLLEY-->ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ