1Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ VOLLEY ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΩΝ

04. 06. 18

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ στην 1η Καλοκαιρινή Γιορτή Ακαδημιών Volley στον ΑΤΕΡΜΩΝ.

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο "ΑΤΕΡΜΩΝ" φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του στον Αγ. Παντελεήμονα την Κυριακή 3/6/2018, μία καλοκαιρινή γιορτή ακαδημιών γεμάτη volley και παιχνίδι στην πισίνα και όχι μόνο. Συμμετείχαν οι ακαδημίες των συλλόγων του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, της ATHLETICO και του Μυγδονιακού.

Ραντεβού για γονείς και παιδιά τον ερχόμενο Ιούνιο!


Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ: https://www.facebook.com/pg/mygdoniakos/photos/3 Ιουνίου 2018, ΑΤΕΡΜΩΝ 1η Καλοκαιρινή Γιορτή Ακαδημιών Βόλεϊ

και στην fb κοινότητα του Ατέρμονα ΕΔΩ: https://www.facebook.com/media/set/1η Καλοκαιρινή Γιορτή Ακαδημιών Βόλεϊ στον Ατέρμων

 

 

 

Pin It
aa2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!