Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ" (ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

29. 01. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Το αποτέλεσμα που ήθελε απέσπασε ο Μυγδονιακός σήμερα 29/1/2017 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην έδρα του.

Στο ΔΑΚ της "Καλής Μεριάς" της Θεσσαλονίκης το σκορ δικαιώνει τα κορίτσια του Μυγδονιακού που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και τελείωσαν τον αγώνα με 3--0 (25-22)(25-11)(25-19).

Αν και οι απουσίες του Μυγδονιακού λόγω ασθενειών ήταν αισθητές για όσους παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι, η πολύ καλή και νεανική ομάδα του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να περιορίσει τις επιθετικές ενέργειες της αντιπάλου του. Στο 1ο σετ ο Απόλλων κυνήγησε και κατάφερε να καλύψει την εις βάρος του διαφορά πλησιάζοντας προς το τέλος επικίνδυνα το σκορ, αλλά στα επόμενα δύο σετ υπέκυψε στα κέφια των κοριτσιών του Μυγδονιακού. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στην κα Άντζυ Τρύψια να χρησιμοποιήσει περισσότερα κορίτσια με αλλαγές.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκη, Καραντάκη Δήμητρα, Βεργή Γωγώ, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Ρωφαλίκου Στέλλα, Φούρα Ξανθή, Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Λάκη Μαρία, Μανιάτη Αγγελική.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: (Σούρβαλης Ιωάννης) Χατζηανδρέα Α. (C), Μπαρπαλιού Ε., Γερομίχαλου Δ., Συνεφιαρίδου Κ., Γκορίτσα Χ., Κυριακίδου Ε., Πασπαλά Θ. (L), Ζορπίδου Β. (L), Ζημαρά Π., Σουλιώτη Θ., Γερομίχαλου Α., Κυροπούλου Γ., Σταυριανίδου, Χιτικούδη Θ.

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019