Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΒΙΚΟΣ COLA
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ

05. 03. 17
από: Χαράλαμπος Χρυσάφης

Στο μικρό γυμναστήριο του Μεγάλου Αλεξάνδρου χθες Κυριακή 5/3/2017 η ομάδα του Μυγδονιακού παρατάχθηκε χωρίς βαθμολογικό άγχος, αφού ακόμα και με ήττες στους δυο τελευταίους της αγώνες με Μέγα Αλέξανδρο και Ατρόμητο Τριαδίου δεν χάνει την Τρίτη θέση του final four της Β΄ εθνικής. 

Η προπονήτρια του Μυγδονιακού κυρία Άντζυ Τρύψια είχε σκοπό να δει κάποιες βασικές παίκτριες να παίζουν σε διαφορετικές θέσεις και κατά βάση να χρησιμοποιήσει τις αναπληρωματικές παίκτριες τουτέστιν τις Παγκορασίδες.

Η κυρία Άντζυ που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν σηκώθηκε από τον πάγκο έβλεπε χωρίς πίεση και άγχος ,αλλά με χαμόγελο και περισσή ικανοποίηση, να παίζουν volley υψηλού επιπέδου οι 12χρονη Εβελίνα Ευφραιμίδου, οι 14χρονες Μαρία Λάκη, Δήμητρα Καραντάκη και Στέλλα Ρωφαλίκου και οι 15χρονες κορασίδες Ξανθή Φούρα, Λαμπρινή Καραγιαννίδου και Θέη Καραγιάννη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κέρδισε με 3—2 σετ (25-17)(25-15)(17-25)(21-25)(19-17). Ο Μέγας προηγήθηκε με 2—0, ο Μυγδονιακός ισοφάρισε σε 2—2 και το tie-break κέρδισε ο Μέγας με 19-17 μαζί και τον αγώνα.

Με την λήξη του αγώνα και οι δυο προπονητές έδειχναν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι ,ο κύριος Πετίδης για το αποτέλεσμα και η κυρία Τρύψια που είδε τα βλαστάρια της, τα κορίτσια που τους έμαθε volley, να παίζουν σαν έμπειρες παίκτριες Β΄ εθνικής κατηγορίας και να προετοιμάζονται για την Β΄ φάση του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων, αφού εκτός απροόπτου θα καταλάβουν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Λάκη Ειρήνη (C), Ρωφαλίκου Στέλλα, Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Καραντάκη Δήμητρα, Ευφραιμίδου Εβελίνα, Λάκη Μαρία, Φούρα Ξανθή (L), Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Βεργή Γωγώ, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκυ, Μποσταντζόγλου Ελένη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: (Πετίδης Ιωάννης) Καφαλτζή Χρύσα. (C), Πετίδου Μάγδα, Κουτσομάρκου Α., Μορφούλα Μ., Μητσοπούλου Β., Γερακίτη Α., Παπατκούδη Α. (L), Μπέμπη Μ. (L), Κατσούδα Α., Αντωνιάδου Α., Κοτζατισόγκου Π., Ζίκου Ελένη.

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019