Μεγα Χορηγοι

TAKIS SHOES
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΒΙΚΟΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

09. 04. 17
από: Χαράλαμπος Χρυσάφης

Σήμερα Κυριακή 9/4/2017 στο Ε.Γ. ΜΙΚΡΑΣ διεξήχθη ο πρώτος και ο τελευταίος τελικός του πρωταθλήματος Β΄ εθνικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Μυγδονιακού. Νικήτρια η ομάδα του ΠΑΟΚ με 3—1 (21-25)(25-21)(25-19)(25-16).

Ο ΠΑΟΚ με το πλεονέκτημα των δυο νικών της κανονικής περιόδου ήταν το μεγάλο φαβορί και το απέδειξε αφού τερμάτισε πρώτος και αήττητος με 22 νίκες σε αντίστοιχους αγώνες πρωταθλήματος και play off. Κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει χάσει μόνο ένα αγώνα και αυτός ήταν από τον Μυγδονιακό με 3—0 και του στέρησε την συνέχεια στο κύπελλο Ελλάδος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Μυγδονιακό να κάνει την έκπληξη και να παίρνει το πρώτο σετ. Η συνέχεια όμως ανήκει εξολοκλήρου στον ΠΑΟΚ. Ας μη ξεχνάμε ότι διαθέτει πολλές καλές και έμπειρες αθλήτριες οι οποίες έκαναν την ανατροπή και πήραν τα επόμενα τρία σετ και μαζί τον αγώνα. Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ κάλος με ωραίες φάσεις ιδιαίτερα σε άμυνες και από τις δυο ομάδες με το Λίμπερο του Μυγδονιακού Μαρτίνα Ξανθοπούλου να είναι η καλύτερη παίκτρια του αγώνα.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δυο ομάδες να πανηγυρίζουν μπροστά στους φιλάθλους τους . Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου και τα κορίτσια του Μυγδονιακού για την φανταστική πορεία που έκαναν καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες ,την προπονήτρια κυρία Άντζυ Τρύψια, τον Πρόεδρο κύριο Βασίλη Λάκη και τα μελή της διοίκησης, τους εφόρους, τους χορηγούς μεγάλους και μικρούς αλλά και τους φιλάθλους που στήριζαν την ομάδα σε εντός και εκτός έδρας αγώνες όλων των τμημάτων.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Βεργή Γωγώ, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Κυρμανίδου Μαρία (L), Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Φούρα Ξανθή, Λάκη Ειρήνη, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λάκη Μαρία.

ΠΑΟΚ : (Ιωαννίδης Κων/νος) Κοτέογλου Μαρία (C), Κουσιδώνη Βασιλική, Παπαφωτίου Ελένη, Velikova Mar., Λεωνιδάκη Ευαγγελία, Καντούρη Χρύσα, Καραπαλίση Ελένη (L), Νικολαϊδου Σεβαστή. (L), Πλούμη Άρτεμις, Κολτσιάκη Σταματία, Μαλακίδου Ειρήνη, Βαρδοπούλου Αλ., Καράκουση Θ., Αργυρίου Ειρήνη.

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.