Μεγα Χορηγοι

ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
MELON - CAFE BAR
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
MY PIZZA SHOP
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

6Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

22. 01. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Γυναικών, ο Μυγδονιακός κέρδισε στο ΔΑΚ Μυγδονίας στις 21/1/2018 την ομάδα του Πειραματικού με 3--0(25-20)(25-21)(25-19).

Οι δύο ομάδες ακολούθησαν έναν σταθερό αγωνιστικό μοτίβο και στα τρία σετ, που φαίνεται από το τελικό σκορ. Οι Πορτοκαλί επέβαλαν στην αρχή κάθε σετ τον ρυθμό τους, κι ενώ τα κορίτσια του Πειραματικού ακολουθούσαν σε απόσταση αναπνοής, πριν το τέλος κάθε σετ τις σταματούσαν στους 20 πόντους.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Μυγδονιακός θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 28/1/2018 και ώρα 14:00 στο Ν.Ρύσιο, για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Αναγέννησης.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ: (Μανθάτης Βασίλης) Σαλταφερίδου Μάρθα (C), Κύρλα Ελένη, Θωμοπούλου Αγγελική, Καραδήμου Τάνια, Νέτζα Δήμητρα, Καψαχείλη Παναγιώτα, Νικήσιανλη Ελευθερία (L), Κολοκοτρώνη Τάνια, Τσώνη Βασιλική, Καμπούρη Κατερίνα, Καλλέργη Βικτώρια, Στούμπου Αναστασία.

Pin It
neotmima2018full.jpg

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ & ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ volley στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο "ΑΤΕΡΜΩΝ", στον Αγ. Παντελεήμων Κιλκίς!

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του volley και της ενόργανης, δωρεάν!

ΔΩΡΕΑΝ:

Σε όσες μητέρες πληρούν τα κριτήρια της δράσης: “Εναρμόνιση της Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” ο Σύλλογος θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, σε κορίτσια και αγόρια, για ολόκληρη την νέα περίοδο 2018 - 2019.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Εκμάθηση volley και ενόργανης γυμναστικής για κορίτσια και αγόρια από προπονητές με σύγχρονες μεθόδους. Συμμετοχή στα μεγαλύτερα τουρνουά. Δωρεάν βασικός ιματισμός για τα παιδιά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:

  • Ηλικίες παιδιών 5 - 12 (ακαδημίες).
  • Εγγραφή στον ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ μέχρι τέλος Ιουνίου 2018.
  • Αυστηρή επιλογή με εισοδηματικά κριτήρια & ανανέωση ανά δίμηνο.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, στο τηλέφωνο: 6978721130