Μεγα Χορηγοι

MY PIZZA SHOP
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
MELON - CAFE BAR
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

6Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

22. 01. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Γυναικών, ο Μυγδονιακός κέρδισε στο ΔΑΚ Μυγδονίας στις 21/1/2018 την ομάδα του Πειραματικού με 3--0(25-20)(25-21)(25-19).

Οι δύο ομάδες ακολούθησαν έναν σταθερό αγωνιστικό μοτίβο και στα τρία σετ, που φαίνεται από το τελικό σκορ. Οι Πορτοκαλί επέβαλαν στην αρχή κάθε σετ τον ρυθμό τους, κι ενώ τα κορίτσια του Πειραματικού ακολουθούσαν σε απόσταση αναπνοής, πριν το τέλος κάθε σετ τις σταματούσαν στους 20 πόντους.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Μυγδονιακός θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 28/1/2018 και ώρα 14:00 στο Ν.Ρύσιο, για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Αναγέννησης.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ: (Μανθάτης Βασίλης) Σαλταφερίδου Μάρθα (C), Κύρλα Ελένη, Θωμοπούλου Αγγελική, Καραδήμου Τάνια, Νέτζα Δήμητρα, Καψαχείλη Παναγιώτα, Νικήσιανλη Ελευθερία (L), Κολοκοτρώνη Τάνια, Τσώνη Βασιλική, Καμπούρη Κατερίνα, Καλλέργη Βικτώρια, Στούμπου Αναστασία.

Pin It
aa2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!