Μεγα Χορηγοι

ATERMON GROUP
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

6Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

22. 01. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Γυναικών, ο Μυγδονιακός κέρδισε στο ΔΑΚ Μυγδονίας στις 21/1/2018 την ομάδα του Πειραματικού με 3--0(25-20)(25-21)(25-19).

Οι δύο ομάδες ακολούθησαν έναν σταθερό αγωνιστικό μοτίβο και στα τρία σετ, που φαίνεται από το τελικό σκορ. Οι Πορτοκαλί επέβαλαν στην αρχή κάθε σετ τον ρυθμό τους, κι ενώ τα κορίτσια του Πειραματικού ακολουθούσαν σε απόσταση αναπνοής, πριν το τέλος κάθε σετ τις σταματούσαν στους 20 πόντους.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Μυγδονιακός θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 28/1/2018 και ώρα 14:00 στο Ν.Ρύσιο, για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Αναγέννησης.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ: (Μανθάτης Βασίλης) Σαλταφερίδου Μάρθα (C), Κύρλα Ελένη, Θωμοπούλου Αγγελική, Καραδήμου Τάνια, Νέτζα Δήμητρα, Καψαχείλη Παναγιώτα, Νικήσιανλη Ελευθερία (L), Κολοκοτρώνη Τάνια, Τσώνη Βασιλική, Καμπούρη Κατερίνα, Καλλέργη Βικτώρια, Στούμπου Αναστασία.

Pin It
v10-MOTSS7E1low.jpg

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στην νέα εποχή για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας, με τμήματα στον Δρυμό, στην Άσσηρο, στον Ατέρμων, στην Λητή και στο Μελισσοχώρι!

  • ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ VOLLEY

 

  • ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

  • ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

 στο www.mygdoniakos.gr/ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

στο www.mygdoniakos.gr/VOLLEY-->ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ