Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΒΙΚΟΣ COLA
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR

ΣΤΗ 2Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

05. 02. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Νίκη μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος πέτυχε την Κυριακή 4/2/2018 η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού, κερδίζοντας με 3--0(25-9)(25-16)(25-18) την ομάδα του Ηρακλή 2015 στο ΔΑΚ Μυγδονίας και πέρασε στη 2η θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής της ΕΠΕΣΘ.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Μυγδονιακού μπήκαν στον αγώνα σαν τρένο και παίζοντας εξαιρετικό volley παρέσυραν τα κορίτσια του Ηρακλή στο παιχνίδι τους. Στα δύο επόμενα σετ έχοντας η κα Τρύψια όλες τις αθλήτριες σε μεγάλη φόρμα και αφού το σύνολο τους στο παρκέ λειτουργούσε υποδειγματικά, άφησε τις αθλήτριες να αλωνίσουν το γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το παιχνίδι τελείωσε με την προπονήτρια του Μυγδονιακού να μην έχει καλέσει σε κανένα time-out τις Πορτοκαλί και να έχει χρησιμοποιήσει μόλις μία αλλαγή στο 3ο σετ. Με το τέλος του αγώνα τα κορίτσια του Μυγδονιακού χειροκροτήθηκαν από τους πολλούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο "Παναγιώτης Νέτσικας" για να τις απολαύσουν αγωνιστικά και αυτές με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον κόσμο τους που δεν σταμάτησε να τις εμψυχώνει κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Από τη 2η θέση πλέον ο Μυγδονιακός υπολογίζει χωρίς άγχος τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά υπολείπονται πολλές αγωνιστικές και αναμετρήσεις με επικίνδυνες ομάδες . Για την 17η αγωνιστική ο Μυγδονιακός θα φιλοξενηθεί στο Κολέγιο Ανατόλια από την ομώνυμη ομάδα.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Λεούδη Μηλένα, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ 2015: (Χριστόπουλος Βασίλειος) Κίτσου Γεωργία (C), Γιαννώτα Νάντια, Γκινάλη Αλιάννα, Σιδηρά Κική, Δαρδά Άννα, Γαβριηλίδου Αικατερίνη, Κανονίδου Έλλη (L), Καλαιτζίδου Α. (L), Οικονομάκη Ελένη, Αντωνίου Στεργιαννή, Τζαφάρη Μαρία, Ντουντούδη Ιωάννα, Κουρκουλούκη Αικατερίνη, Τουκμενίδου Στέλλα.

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.