Μεγα Χορηγοι

ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
MELON - CAFE BAR
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
MY PIZZA SHOP
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΤΗ 2Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

05. 02. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Νίκη μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος πέτυχε την Κυριακή 4/2/2018 η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού, κερδίζοντας με 3--0(25-9)(25-16)(25-18) την ομάδα του Ηρακλή 2015 στο ΔΑΚ Μυγδονίας και πέρασε στη 2η θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής της ΕΠΕΣΘ.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Μυγδονιακού μπήκαν στον αγώνα σαν τρένο και παίζοντας εξαιρετικό volley παρέσυραν τα κορίτσια του Ηρακλή στο παιχνίδι τους. Στα δύο επόμενα σετ έχοντας η κα Τρύψια όλες τις αθλήτριες σε μεγάλη φόρμα και αφού το σύνολο τους στο παρκέ λειτουργούσε υποδειγματικά, άφησε τις αθλήτριες να αλωνίσουν το γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το παιχνίδι τελείωσε με την προπονήτρια του Μυγδονιακού να μην έχει καλέσει σε κανένα time-out τις Πορτοκαλί και να έχει χρησιμοποιήσει μόλις μία αλλαγή στο 3ο σετ. Με το τέλος του αγώνα τα κορίτσια του Μυγδονιακού χειροκροτήθηκαν από τους πολλούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο "Παναγιώτης Νέτσικας" για να τις απολαύσουν αγωνιστικά και αυτές με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον κόσμο τους που δεν σταμάτησε να τις εμψυχώνει κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Από τη 2η θέση πλέον ο Μυγδονιακός υπολογίζει χωρίς άγχος τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά υπολείπονται πολλές αγωνιστικές και αναμετρήσεις με επικίνδυνες ομάδες . Για την 17η αγωνιστική ο Μυγδονιακός θα φιλοξενηθεί στο Κολέγιο Ανατόλια από την ομώνυμη ομάδα.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Λεούδη Μηλένα, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ 2015: (Χριστόπουλος Βασίλειος) Κίτσου Γεωργία (C), Γιαννώτα Νάντια, Γκινάλη Αλιάννα, Σιδηρά Κική, Δαρδά Άννα, Γαβριηλίδου Αικατερίνη, Κανονίδου Έλλη (L), Καλαιτζίδου Α. (L), Οικονομάκη Ελένη, Αντωνίου Στεργιαννή, Τζαφάρη Μαρία, Ντουντούδη Ιωάννα, Κουρκουλούκη Αικατερίνη, Τουκμενίδου Στέλλα.

Pin It
bx2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!