Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΒΙΚΟΣ COLA
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

"ΑΓΑΘΟΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΝ ΤΑΥΤΟΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

08. 02. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά έφυγε νικήτρια η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού από το κολέγιο Ανατόλια, αφού μετά από έναν αγώνα με ελάχιστες καλές φάσεις από τον Μυγδονιακό και γενικά κακή εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει με 1--3(25-17)(12-25)(25-27)(8-25) την ομάδα του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολεγίου.

Ο Ίωνας φιλόσοφος Ηράκλειτος με την έκφραση "οίον αγαθόν και κακόν είναι ταυτόν" θέλησε πιθανόν να διατυπώσει ότι το ίδιο και το αντίθετό του μπορεί να ανήκουν την ίδια στιγμή στο ίδιο υποκείμενο. Αγωνιστικά οι γυναίκες του Μυγδονιακού την Τετάρτη 7/2/2018 στο κλειστό γυμναστήριο του κολεγίου απέδειξαν ότι οι σκέψεις του Ηράκλειτου μπορούν να έχουν εφαρμογή και στον αθλητισμό.  

Τα κορίτσια της ομάδας του Ανατόλια πάλεψαν σε όλο τον αγώνα και εκμεταλλευόμενες την χαλαρότητα, ίσως και την κούραση, των Πορτοκαλί κατάφεραν να πάρουν το 1ο σετ και κυνήγησαν το 3ο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Ευτυχώς οι έμπειρες και οι ψύχραιμες του Μυγδονιακού έσωσαν την παρτίδα και οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί προστέθηκαν στον λογαριασμό του στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Οι υπόλοιποι αγώνες για να ολοκληρωθεί η 17η αγωνιστική είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 11/2/2018, ενώ ο επόμενος αγώνας με το ΒΑΟ στο ΔΑΚ Μυγδονίας έχει προγραμματιστεί για την ημέρα των ερωτευμένων, την Τετάρτη 14/2/2018.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Λεούδη Μηλένα, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΑΝΑΤΟΛΙΑ: (Κατωπόδης Ζώης-Βασίλειος) Σαρλή Αφροδίτη (C), Παράσχου Μαρία, Ευθυμιάδου Ξένη, Παπαδοπούλου Άννα, Βούζα Μαρία, Χατζηιωακείμ Ρεβέκα, Ντούνη Αλεξάνδρα (L), Κεπεσίδου Χριστίνα (L), Πέγιου Στέλλα, Αρβανιτίδου Ειρήνη, Αρβανιτίδου Κατερίνα, Μαλικά Ζηνοβία.

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019