Μεγα Χορηγοι

ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
MELON - CAFE BAR
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
MY PIZZA SHOP
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE

ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΕΣΘ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

01. 03. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Δεν θα έχει τελικά ο Μυγδονιακός τη συνέχεια που προσδοκούσε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ, αφού το βράδυ της Τετάρτης 28/2/2018 ηττήθηκε στο ΔΑΚ Μυγδονίας με σκορ 0--3(23-25)(20-25)(23-25) από την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων.

Αν και έδωσαν την ψυχή τους τα κορίτσια του Μυγδονιακού, δεν ήταν αρκετό για να ξεπεράσουν το άγχος και να αντέξουν στην πίεση που δέχτηκαν από τις αντιπάλους τους. Κατά τη διάρκεια των σετ η ομάδα του Μυγδονιακού πότε ξέφευγε στο σκορ και πότε ακολουθούσε, αλλά πριν το τέλος κάθε σετ υπέκυπτε στα ξεσπάσματα των κοριτσιών των Πεύκων. Κάποιες κακές λεπτομέρειες και μερικά λάθη, στοίχισαν τον αγώνα στις Πορτοκαλί και την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλα τα κορίτσια της ομάδας για την αξιοπρεπή παρουσία τους στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Λεούδη Μηλένα, Γιάμπαστου - Πουλέκα κατερίνα.

ΑΚ.ΠΡ.ΠΕΥΚΩΝ: (Φούσκας Πασχάλης) Λεωνιδάκη Ευαγγελία (C), Τυφλιώρη Διονυσία, Παππά Μαρία, Velikova Marieta, Ματσαρόκη Αναστασία, Χοτοκουρίδου Κων/να, Μαραγκούλια Αλεξάνδρα (L), Καραπαλίση Ελένη (L), Πλούμη Άρτεμις, Παφίλη Ελισσάβετ, Πολυχρονίδου Γεωργία, Ιωαννίδου Άννα.

Pin It
ek2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!