Μεγα Χορηγοι

MY PIZZA SHOP
MELON - CAFE BAR
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΕΣΘ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

01. 03. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Δεν θα έχει τελικά ο Μυγδονιακός τη συνέχεια που προσδοκούσε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ, αφού το βράδυ της Τετάρτης 28/2/2018 ηττήθηκε στο ΔΑΚ Μυγδονίας με σκορ 0--3(23-25)(20-25)(23-25) από την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων.

Αν και έδωσαν την ψυχή τους τα κορίτσια του Μυγδονιακού, δεν ήταν αρκετό για να ξεπεράσουν το άγχος και να αντέξουν στην πίεση που δέχτηκαν από τις αντιπάλους τους. Κατά τη διάρκεια των σετ η ομάδα του Μυγδονιακού πότε ξέφευγε στο σκορ και πότε ακολουθούσε, αλλά πριν το τέλος κάθε σετ υπέκυπτε στα ξεσπάσματα των κοριτσιών των Πεύκων. Κάποιες κακές λεπτομέρειες και μερικά λάθη, στοίχισαν τον αγώνα στις Πορτοκαλί και την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλα τα κορίτσια της ομάδας για την αξιοπρεπή παρουσία τους στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Λεούδη Μηλένα, Γιάμπαστου - Πουλέκα κατερίνα.

ΑΚ.ΠΡ.ΠΕΥΚΩΝ: (Φούσκας Πασχάλης) Λεωνιδάκη Ευαγγελία (C), Τυφλιώρη Διονυσία, Παππά Μαρία, Velikova Marieta, Ματσαρόκη Αναστασία, Χοτοκουρίδου Κων/να, Μαραγκούλια Αλεξάνδρα (L), Καραπαλίση Ελένη (L), Πλούμη Άρτεμις, Παφίλη Ελισσάβετ, Πολυχρονίδου Γεωργία, Ιωαννίδου Άννα.

Pin It
neaepoxi2018full.jpg

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του volley και της ενόργανης, δωρεάν!

ΔΩΡΕΑΝ:

Σε όσες μητέρες πληρούν τα κριτήρια της δράσης: “Εναρμόνιση της Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” ο Σύλλογος θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, σε κορίτσια και αγόρια, για ολόκληρη την νέα περίοδο 2018 - 2019.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Εκμάθηση volley και ενόργανης γυμναστικής για κορίτσια και αγόρια από προπονητές με σύγχρονες μεθόδους. Συμμετοχή στα μεγαλύτερα τουρνουά. Δωρεάν βασικός ιματισμός για τα παιδιά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:

  • Ηλικίες παιδιών 5 - 12 (ακαδημίες).
  • Εγγραφές μέχρι τέλος Μαΐου 2018.
  • Αυστηρή επιλογή με εισοδηματικά κριτήρια & ανανέωση ανά δίμηνο.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, στο τηλέφωνο: 6978721130