Μεγα Χορηγοι

MY PIZZA SHOP
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
MELON - CAFE BAR
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

26. 03. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Στον 1ο αγώνα της φάσης των play off την Κυριακή 25/3/2018, ο Μυγδονιακός κέρδισε στο ΔΑΚ Μυγδονίας με σκορ 3--1(25-23)(25-22)(25-27)(25-18) την ομάδα του Ηρακλή Γέφυρας. Με την νίκη αυτή απέκτησε προβάδισμα με 2-1 στα μεταξύ των δύο ομάδων αποτελέσματα και χρειάζεται μόλις μία νίκη ακόμα για να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Το 1ο σετ κύλησε με τις δύο ομάδες να προχωράνε πόντο - πόντο, αλλά τελικό νικήτη τον Μυγδονιακό. Στο 2ο σετ οι Πορτοκαλί ξεκίνησαν με μικρό προβάδισμα το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος του σετ. Στο 3ο, οι θεατές που γέμισαν το "Παναγιώτης Νέτσικας" παρακολούθησαν σε επανάληψη τις δύο ομάδες στον ίδιο μοτίβο του 1ου σετ, με τελικό νικητή αυτή τη φορά τα κορίτσια της Γέφυρας. Ποιo αποφασισμένα και με περισσότερο πάθος τα κορίτσια της κας Τρύψια έδειξαν στο 4ο σετ ότι ο Ηρακλής δεν θα έφευγε νικητής από την Μυγδονία.

Η επόμενη και καθοριστική αναμέτρηση των δύο ομάδων έχει προγραμματιστεί στην έδρα του ΠΟΓ Ηρακλή την Τετάρτη 28/3/2018 στις 20:30. Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γέφυρας θα πρέπει να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος ο Μυγδονιακός, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έχει άλλη μία ευκαιρία στο ΔΑΚ Μυγδονίας την Πρωταπριλιά.


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Χατζησακούλα Χριστίνα, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Μαράνα Γεωργία (L), Ρωφαλίκου Στέλλα, Καραντάκη Δήμητρα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Kατερίνα, Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Λάκη Μαρία.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ: (Μηλοβιανού Ελευθερία) Χαλιαμπάλια Ελένη (C), Μπίτση Βασιλική, Λιλιοπούλου Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Πέρσα, Σταυροθεοδώρου Εύα, Κοντονάσιου Δέσποινα, Κοντογιάννογλου Γεωργία (L), Κούγκα Ανδρομάχη (L), Κελπέκη Έφη, Καφετζή Λίνα, Τερζόγλου Κυριακή, Τζινλή Αναστασία.

Pin It
ath2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!