Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ATERMON GROUP
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΒΑΘΜΟΥΣ η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

26. 11. 18
από: MyMGr

Πήρε βαθμό αλλά ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού στο τοπικό ντέρμπι της 25/11/2018 στο ΔΓ Μυγδονίας με 2--3(21-25)(25-20)(29-31)(25-15)(8-15), από την συνδημότισσα ομάδα του ΑΣ Ωραιοκάστρου.

Τα κορίτσια του Μυγδονιακού πλήρωσαν πολύ ακριβά το άγχος και τα πολλά λάθη απέναντι στα κορίτσια του ΑΣΩ και χάρισαν 2 πολύτιμους βαθμούς. Μετά από 7 συνεχόμενες καθαρές νίκες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής της ΕΠΕΣΘ, οι Πορτοκαλί συνεχίζουν να ηγούνται της κατηγορίας έχοντας τα λιγότερα χαμένα σετ και πλέον 3 βαθμούς διαφορά από τον Ατρόμητο Τριαδίου. Οι υποχρεώσεις του Μυγδονιακού συνεχίζουν με δυνατούς αγώνες, στο πρωτάθλημα εκτός έδρας με την ΜΕΝΤ (2/12) και στο κύπελλο επίσης εκτός έδρας με τον Ηρακλή Γέφυρας (5/12).


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Χατζίκου Βίκυ, Καραγιάννη Θέη, Θεοτή Αντωνία, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Κανταρτζή Ελπίδα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Ρωφαλίκου Στέλλα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Μαράνα Γεωργία, Λεούδη Μηλένα, Καραντάκη Δήμητρα.

ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: (Βαγγέλης Ιωάννης, Αγγουράς Κων/νος) Παπαζαχαρίου Παναγιώτα (C), Καλτουρμίδου Μαργαρίτα, Παντελίδου Μελίνα - Ελένη, Ζηνωνίδου Μελπομένη, Τσιούπα Γεωργία, Καράτερζη Ευσταθία, Παρασκευοπούλου Χρυσούλα, Ιωαννίδου Φλώρα (L), Κυρμανίδου Μαρία (L), Χριστοφορούδη Αικατερίνη, Σωτηρίου Νεφέλη - Παναγιώτα, Μαρκάδα Βασιλεία, Πετρίδη Αικατερίνη, Φιλίππου Νίνα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα στην σελίδα στο facebook του ATERMON VOLLEYBALL CLUB, στο άλμπουμ:

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ-ΑΣΩ 25-11-2018

 

 

 

 

Pin It
v10-MOTSS7E1low.jpg

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στην νέα εποχή για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας, με τμήματα στον Δρυμό, στην Άσσηρο, στον Ατέρμων, στην Λητή και στο Μελισσοχώρι!

  • ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ VOLLEY

 

  • ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

  • ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

 στο www.mygdoniakos.gr/ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

στο www.mygdoniakos.gr/VOLLEY-->ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ