Μεγα Χορηγοι

TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
MELON - CAFE BAR
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
MY PIZZA SHOP
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

05. 12. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Αήττητη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Νεανίδων του Μυγδονιακού για την Α' φάση στον Β' όμιλο του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Την Δευτέρα 4/12/2017 στο "Παναγιώτης Νέτσικας" του Δρυμού, οι επίλεκτες της Μυγδονίας κέρδισαν με αποτέλεσμα 3-0(25-22)(25-15)(25-15) την επίσης πρωταγωνίστρια και εξαιρετική ομάδα νεανίδων της Ελπίς Αμπελοκήπων.

Τα κορίτσια του Μυγδονιακού έδειξαν από την αρχή του αγώνα αποφασισμένες να κυριαρχήσουν αγωνιστικά. Έχοντας καλή διάθεση και περίσσεια όρεξη πέτυχαν να περιορίσουν τις πολύ καλές ενέργειες της αντιπάλου τους και να συνεχίσουν μέχρι το τέλος με καλή ψυχολογία. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι φίλοι της ομάδας που δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν τις Πορτοκαλί, ενώ όλη η κερκίδα απολάμβανε ωραίο volley, φάσεις διαρκείας και δυνατές επιθέσεις και από τις δύο ομάδες.

Ο απολογισμός στο τέλος της Α' φάσης για την ομάδα νεανίδων του Μυγδονιακού είναι η πρώτη θέση του Β' ομίλου, 24 βαθμοί από 8 στις 8 νίκες και μόλις ένα χαμένο σετ, ενώ η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί νωρίτερα. Η Β' φάση θα ξεκινήσει μετά την κλήρωση της Τετάρτης 6/12/2017 στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ, όπου οι 12 ομάδες που έχουν προκριθεί θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 6 για να φτάσουν στην τελική φάση (final 4) μόλις 2 από κάθε όμιλο.


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Μυλωνά Άννα, Λάκη Μαρία, Καραγιάννη Θέη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Δάκου Λιάνα (L), Ιορδανίδου Αθανασία (L), Ρωφαλίκου Στέλλα, Βεζύρη Ιωάννα, Χατζηαστερίου Μαρία, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Κωστοπούλου Γεωργία, Μαράνα Γεωργία.

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: (Χρυσομαλλίδης Γεώργιος) Πανταζή Χριστίνα (C), Σουπιώνη Ιωάννα, Αρμουτσή Τατιάνα, Παπαφωτίου Φωτεινή, Γκόλτσιου Γεωργία, Καρακατσιάνη Εβίτα, Καραγιάννη Καλλιόπη (L), Ευγενίδου - Καραδημητρίου Αγνή (L), Ταυλίκου Ευαγγελία, Παπάζογλου Άννα, Χυτίρογλου Άννα, Αθανασιάδου Ευαγγελία, Δριντσούδη Μαρία, Τσιφλικιώτη Κων/να.

 

 

 

 

Pin It
am2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!