Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ

ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

05. 12. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Αήττητη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Νεανίδων του Μυγδονιακού για την Α' φάση στον Β' όμιλο του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Την Δευτέρα 4/12/2017 στο "Παναγιώτης Νέτσικας" του Δρυμού, οι επίλεκτες της Μυγδονίας κέρδισαν με αποτέλεσμα 3-0(25-22)(25-15)(25-15) την επίσης πρωταγωνίστρια και εξαιρετική ομάδα νεανίδων της Ελπίς Αμπελοκήπων.

Τα κορίτσια του Μυγδονιακού έδειξαν από την αρχή του αγώνα αποφασισμένες να κυριαρχήσουν αγωνιστικά. Έχοντας καλή διάθεση και περίσσεια όρεξη πέτυχαν να περιορίσουν τις πολύ καλές ενέργειες της αντιπάλου τους και να συνεχίσουν μέχρι το τέλος με καλή ψυχολογία. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι φίλοι της ομάδας που δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν τις Πορτοκαλί, ενώ όλη η κερκίδα απολάμβανε ωραίο volley, φάσεις διαρκείας και δυνατές επιθέσεις και από τις δύο ομάδες.

Ο απολογισμός στο τέλος της Α' φάσης για την ομάδα νεανίδων του Μυγδονιακού είναι η πρώτη θέση του Β' ομίλου, 24 βαθμοί από 8 στις 8 νίκες και μόλις ένα χαμένο σετ, ενώ η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί νωρίτερα. Η Β' φάση θα ξεκινήσει μετά την κλήρωση της Τετάρτης 6/12/2017 στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ, όπου οι 12 ομάδες που έχουν προκριθεί θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 6 για να φτάσουν στην τελική φάση (final 4) μόλις 2 από κάθε όμιλο.


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Μυλωνά Άννα, Λάκη Μαρία, Καραγιάννη Θέη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Δάκου Λιάνα (L), Ιορδανίδου Αθανασία (L), Ρωφαλίκου Στέλλα, Βεζύρη Ιωάννα, Χατζηαστερίου Μαρία, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Κωστοπούλου Γεωργία, Μαράνα Γεωργία.

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: (Χρυσομαλλίδης Γεώργιος) Πανταζή Χριστίνα (C), Σουπιώνη Ιωάννα, Αρμουτσή Τατιάνα, Παπαφωτίου Φωτεινή, Γκόλτσιου Γεωργία, Καρακατσιάνη Εβίτα, Καραγιάννη Καλλιόπη (L), Ευγενίδου - Καραδημητρίου Αγνή (L), Ταυλίκου Ευαγγελία, Παπάζογλου Άννα, Χυτίρογλου Άννα, Αθανασιάδου Ευαγγελία, Δριντσούδη Μαρία, Τσιφλικιώτη Κων/να.

 

 

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019