Μεγα Χορηγοι

ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
MELON - CAFE BAR
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
MY PIZZA SHOP
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

16. 01. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Για την 4η αγωνιστική της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Νεανίδων, την Δευτέρα 15/1/2018 στο ΔΑΚ Μυγδονίας η ομάδα του Μυγδονιακού νίκησε με σκορ 3-2(15-25)(31-29)(16-25)(25-20)(15-8) την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣ Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές τους που αγωνίστηκαν σε πολλά και διαφορετικά αγωνιστικά σχήματα και προσέφεραν πολλές ωραίες φάσεις στο κοινό τους. Παρά το θετικό αποτέλεσμα στο tie break, τα περισσότερα κορίτσια της ομάδας νεανίδων του Μυγδονιακού έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται με την ομάδα παγκορασίδων, καθώς το σενάριο πρόκρισης στο final 4 του πρωταθλήματος νεανίδων είναι μόνο μαθηματικό. Καλή αγωνιστική συνέχεια ευχόμαστε στην ομάδα του Άρη.

Τη Δευτέρα 22/1/2018 θα ολοκληρωθεί η Β' φάση του πρωταθλήματος νεανίδων με τον Μυγδονιακό να φιλοξενείται από την ΧΑΝΘ στο παλαιό γυμναστήριο.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραγιάννη θέη (C), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Μυλωνά Άννα, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Δάκου Λιάνα (L), Ιορδανίδου Σία (L), Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μαράνα Γεωργία, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα.

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: (Τσαϊρέλης Ιωάννης) Πήττα Λαμπριάννα (C), Ζωίδου Ελπινίκη, Γουγούση Αναστασία, Μπάκα Έλενα, Παπαδοπούλου Ελένη, Λιούμη Δέσποινα, Πετρινόλη Όλγα (L), Αβραμίδου Μαρία (L), Ντάντουλα Αθηνά, Μπρούκς Αγάπη, Βάνη Αναστασία, Σιδοπούλου Έλενα, Στίγγα Κλειώ, Ναζιρίδου Μαρία.

Pin It
neaepoxi2018full.jpg

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ & ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ volley στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο "ΑΤΕΡΜΩΝ", στον Αγ. Παντελεήμων Κιλκίς!

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του volley και της ενόργανης, δωρεάν!

ΔΩΡΕΑΝ:

Σε όσες μητέρες πληρούν τα κριτήρια της δράσης: “Εναρμόνιση της Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” ο Σύλλογος θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, σε κορίτσια και αγόρια, για ολόκληρη την νέα περίοδο 2018 - 2019.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Εκμάθηση volley και ενόργανης γυμναστικής για κορίτσια και αγόρια από προπονητές με σύγχρονες μεθόδους. Συμμετοχή στα μεγαλύτερα τουρνουά. Δωρεάν βασικός ιματισμός για τα παιδιά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:

  • Ηλικίες παιδιών 5 - 12 (ακαδημίες).
  • Εγγραφή στον ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ μέχρι τέλος Ιουνίου 2018.
  • Αυστηρή επιλογή με εισοδηματικά κριτήρια & ανανέωση ανά δίμηνο.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, στο τηλέφωνο: 6978721130