Μεγα Χορηγοι

ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
MY PIZZA SHOP
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
MELON - CAFE BAR
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

16. 01. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Για την 4η αγωνιστική της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Νεανίδων, την Δευτέρα 15/1/2018 στο ΔΑΚ Μυγδονίας η ομάδα του Μυγδονιακού νίκησε με σκορ 3-2(15-25)(31-29)(16-25)(25-20)(15-8) την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣ Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές τους που αγωνίστηκαν σε πολλά και διαφορετικά αγωνιστικά σχήματα και προσέφεραν πολλές ωραίες φάσεις στο κοινό τους. Παρά το θετικό αποτέλεσμα στο tie break, τα περισσότερα κορίτσια της ομάδας νεανίδων του Μυγδονιακού έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται με την ομάδα παγκορασίδων, καθώς το σενάριο πρόκρισης στο final 4 του πρωταθλήματος νεανίδων είναι μόνο μαθηματικό. Καλή αγωνιστική συνέχεια ευχόμαστε στην ομάδα του Άρη.

Τη Δευτέρα 22/1/2018 θα ολοκληρωθεί η Β' φάση του πρωταθλήματος νεανίδων με τον Μυγδονιακό να φιλοξενείται από την ΧΑΝΘ στο παλαιό γυμναστήριο.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραγιάννη θέη (C), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Μυλωνά Άννα, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Δάκου Λιάνα (L), Ιορδανίδου Σία (L), Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μαράνα Γεωργία, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα.

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: (Τσαϊρέλης Ιωάννης) Πήττα Λαμπριάννα (C), Ζωίδου Ελπινίκη, Γουγούση Αναστασία, Μπάκα Έλενα, Παπαδοπούλου Ελένη, Λιούμη Δέσποινα, Πετρινόλη Όλγα (L), Αβραμίδου Μαρία (L), Ντάντουλα Αθηνά, Μπρούκς Αγάπη, Βάνη Αναστασία, Σιδοπούλου Έλενα, Στίγγα Κλειώ, Ναζιρίδου Μαρία.

Pin It
ath2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!