Μεγα Χορηγοι

ATERMON GROUP
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

16. 01. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Για την 4η αγωνιστική της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Νεανίδων, την Δευτέρα 15/1/2018 στο ΔΑΚ Μυγδονίας η ομάδα του Μυγδονιακού νίκησε με σκορ 3-2(15-25)(31-29)(16-25)(25-20)(15-8) την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣ Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές τους που αγωνίστηκαν σε πολλά και διαφορετικά αγωνιστικά σχήματα και προσέφεραν πολλές ωραίες φάσεις στο κοινό τους. Παρά το θετικό αποτέλεσμα στο tie break, τα περισσότερα κορίτσια της ομάδας νεανίδων του Μυγδονιακού έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται με την ομάδα παγκορασίδων, καθώς το σενάριο πρόκρισης στο final 4 του πρωταθλήματος νεανίδων είναι μόνο μαθηματικό. Καλή αγωνιστική συνέχεια ευχόμαστε στην ομάδα του Άρη.

Τη Δευτέρα 22/1/2018 θα ολοκληρωθεί η Β' φάση του πρωταθλήματος νεανίδων με τον Μυγδονιακό να φιλοξενείται από την ΧΑΝΘ στο παλαιό γυμναστήριο.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραγιάννη θέη (C), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Μυλωνά Άννα, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Δάκου Λιάνα (L), Ιορδανίδου Σία (L), Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μαράνα Γεωργία, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα.

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: (Τσαϊρέλης Ιωάννης) Πήττα Λαμπριάννα (C), Ζωίδου Ελπινίκη, Γουγούση Αναστασία, Μπάκα Έλενα, Παπαδοπούλου Ελένη, Λιούμη Δέσποινα, Πετρινόλη Όλγα (L), Αβραμίδου Μαρία (L), Ντάντουλα Αθηνά, Μπρούκς Αγάπη, Βάνη Αναστασία, Σιδοπούλου Έλενα, Στίγγα Κλειώ, Ναζιρίδου Μαρία.

Pin It
v10-ΑOTSS7E1low.jpg

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στην νέα εποχή για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας, με τμήματα στον Δρυμό, στην Άσσηρο, στον Ατέρμων, στην Λητή και στο Μελισσοχώρι!

  • ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ VOLLEY

 

  • ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

  • ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

 στο www.mygdoniakos.gr/ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

στο www.mygdoniakos.gr/VOLLEY-->ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ