Μεγα Χορηγοι

ΒΙΚΟΣ COLA
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

10. 12. 16
από: Χαράλαμπος Χρυσάφης

Το Σαββάτο 10/12/2016 στο ΔΑΚ Μυγδονίας για το πρωτάθλημα της Γ΄ φάσης των Κορασίδων, έγινε ο αγώνας του Γ΄ ομίλου μεταξύ του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ και του ΑΡΗ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Άρη με 0—3 σετ (12-25)(26-28)(18-25).

Ο αγώνας ήταν σημαντικός και ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες. Ο μεν Μυγδονιακός ήθελε να αποδείξει πως δεν ήταν τυχαία η είσοδος του στους 16 του πρωταθλήματος, και Άρης να αποδεικνύει σε κάθε αγώνα ότι είναι καθ’ οδόν όχι μόνο για το final four της ΕΠΕΣΘ αλλά και για το Πανελλήνιο. Μια ομάδα χαρισματική με αθλήτριες με πολύ καλά προσόντα και εμπειρία στα αναπτυξιακά τμήματα. Συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα του Άρη και καλή συνέχεια.

Αξίζουν όμως συγχαρητήρια και οι αθλήτριες του Μυγδονιακού που μόλις ξεπέρασαν το σοκ του πρώτου χαμένου σετ έπαιξαν σαν ίσος προς ίσο τα επόμενα δυο σετ και μάλιστα στο δεύτερο σετ είχαν το πρώτο set ball. Να αναφέρουμε ακόμα ότι τα περισσότερα κορίτσια του έχουν άλλα 2—3 χρόνια να παίξουν στο πρωτάθλημα κορασίδων.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Καραγιάννη Θέη(C), Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Φούρα Ξανθή, Λάκη Μαρία, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηαστερίου Μαρία (L), Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Κωστοπούλου Γεωργία.

ΑΡΗΣ : (Τσαιρέλης Ιωάννης) Ζωίδου Ελπ. (C), Καθάριου Α., Μπάκα Ε., Λημνιώτη Αικ., Γουγούση-Καμάτσο Κ., Πιλιτσίδου Σ., Πετρινόλη Ο. (L), Σανιώτη Β. (L), Κυρκοπούλου Αικ., Μπουσνάκη Ε., Σιδοπούλου Ε., Κωνσταντίνου Α., Γκιάτα Μ., Βασιλείου Ε.

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ (DISCO PARTY) ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 9/2/2019

Line84 @Μελισσοχώρι 9/2/2019