Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ATERMON GROUP
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

4 ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

18. 02. 17
από: Χαράλαμπος Χρυσάφης

Το Σαββάτο 18/2/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας η ομάδα Παγκορασίδων Β΄ του Μυγδονιακού κέρδισε και την μέχρι σήμερα αήττητη ομάδα του Α.Σ. Ωραιοκάστρου.

Η ανωτερότητα των αθλητριών του Μυγδονιακού ήταν εμφανέστατη, την δείχνει βέβαια και το σκορ με 3—0 σετ (25-10) (25-10) (25-16).

Οι αθλήτριες του Μυγδονιακού και στα τρία σετ αποκτούσαν αρκετή διαφορά από την αρχή έτσι ο προπονητής κύριος Ηρακλής Θεοδώρου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετά και τα 13 κορίτσια που είχε στην διάθεση του.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Ηρακλής Θεοδώρου) Γουνιώτη Φωτεινή, Χατζησακούλα Ησαΐα, Βεζύρη Ιωάννα, Σμαραγδά Γεωργία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Πανούση Χάιδω, Παναγιώτου Χριστίνα, Σερετούλη Έλενα, Νούλη Ελευθερία, Ιορδανίδου Αθανασία, Μπογιατζή Στέλλα, Χατζηκυριάκου Στέλλα, Αλμέτα Ιωάννα.

ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : (Μπαχτσεβάνη Α.) Κουτσοκώστα Α., Σράστεφ Μ., Τρανού Μ., Ζήση Χ., Φιλίππου Μ., Φιλίππου Ν., Σαραλίδου Χ., Γκουτζέλη Π., Περντρέτσα Μ.

 

Pin It
v10-ΑOTSS7E1low.jpg

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στην νέα εποχή για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας, με τμήματα στον Δρυμό, στην Άσσηρο, στον Ατέρμων, στην Λητή και στο Μελισσοχώρι!

  • ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ VOLLEY

 

  • ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

  • ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

 στο www.mygdoniakos.gr/ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

στο www.mygdoniakos.gr/VOLLEY-->ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ