Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
TAKIS SHOES
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΕΤΙΚΟ

25. 02. 17
από: Χαράλαμπος Χρυσάφης

Σήμερα Σαββάτο στο Γυμναστήριο της Νεοχωρούδας η ομάδα των Παγκορασίδων Β΄ του Μυγδονιακού αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Αθλέτικο. Σ’ ένα πολύ ωραίο αγώνα από σχεδόν ισοδύναμες ομάδες νικήτρια ήταν η ομάδα της Αθλέτικο με σκορ 3—2 σετ (16-25)(25-22)(25-23)(18-25)(15-6).

Οι μικρές αθλήτριες και των δυο ομάδων έπαιξαν πάρα πολύ καλά με πολύ καλά σερβίς, δυνατές επιθέσεις και θεαματικές άμυνες.

Το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων Β΄ είναι άνευ συναγωνισμού και η έγνοια των προπονητών είναι πως θα χρησιμοποιήσουν όλες τις αθλήτριες τους. Παρά την υποχρέωση τους αυτή πάντα επιδιώκουν να κερδίσουν τα παιχνίδια εις βάρος της συμμετοχής όλων των παιδιών.

Τα κορίτσια του Ηρακλή Θεοδώρου γνώρισαν και την εμπειρία της ήττας με ελαφρυντικό την μικρή τους ηλικία που η μεγάλη τους πλειοψηφία είναι γεννηθείσες το 2004 και 2005 σε αντίθεση με τα κορίτσια της Αθλέτικο που τα περισσότερα είναι του 2002 και 2003.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Ηρακλής Θεοδώρου) Γουνιώτη Φωτεινη, Χατζησακούλα Ησαία, Βεζύρη Ιωάννα, Σμαραγδά Γεωργία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Πανούση Χάιδω, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Σερετούλη Έλενα, Νούλη Ελευθερία, Ιορδανίδου Αθανασία, Μπογιατζή Στέλλα, Σταυριανού Αγγελική, Αλμέτα Ιωάννα, Γκούζη Ελεάνα.

ΑΚΑΔHMIA ΑΘΛΕΤΙΚΟ : (Καρδαμανίδου Μαρια) Κουκουρούζη Α, Ναπασιάνη Δ, Τασιούδη Ι, Τζίνλη Δ, Λέββα Μ, Ευαγγέλου Π, Ελληνιάδου Π, Μητσοπούλου Μ, Μπαλούτη Α, Τράτσκα Α, Σκέμπη Ι, Ναράσιανη Χ, Χατζηγεωργακίδου Χ, Χατζή Α.

 

Pin It
4132802rgblow.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.