Μεγα Χορηγοι

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
MY PIZZA SHOP
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
MELON - CAFE BAR
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

04. 03. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Την τέταρτη κατά σειρά νίκη της πέτυχε σήμερα Σάββατο 4/3/2017 στο κλειστό γήπεδο του Βότση η ομάδα Παγκορασίδων του Μυγδονιακού, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Πειραματικού και σκορ 0--3 (14-25)(17-25)(23-25).

Οι μικρές αθλήτριες της Μυγδονίας δυσκολεύτηκαν στην αρχή του 1ου και 2ου σετ απέναντι στις μαχητικές παγκορασίδες του Πειραματικού, αλλά μετά τους 10 πόντους ξέφυγαν στο σκορ τελιώνοντας γρήγορα κάθε σετ. Ίδιο ξεκίνημα και για στο 3ο σετ, αλλά από τη μία πλευρά η χαλάρωση και τα λάθη των "πορτοκαλί" και από την άλλη πλευρά τα τεχνικά και δυνατά σερβίς του Πειραματικού, έφεραν τα κορίτσια του Βότση σε απόσταση αναπνοής αλλά όχι σε θέση να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Μαζί με τα κορίτσια, τους προπονητές και τη Διοίκηση πανηγύρισαν τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση 40 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Βότση για να χειροκροτήσουν αυτό το σύνολο αθλητριών που εκπλήσει ευχάριστα το κοινό του σε κάθε αγώνα.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Ευφραιμίδου Εβελίνα, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα (1 κίτρινη), Γιάμπαστου-Πουλέκα Κατερίνα, Λεούδη Μηλένα, Κυρμανίδου Μαρία, Περκατή Στέλλα, Μαρανά Γεωργία, Χατζηαστερίου Μαρία, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Κωστοπούλου Γεωργία.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ : (Κουτσιανικούλη Μαρία) Τριανταφυλλίδου (C), Καμπούρη Αικ., Μπουγιουκλή Β., Τσουμάνη Χρ., Καραγιαννάκη Μ., Κουρεμένου Ιλ., Σαρηγιάννη Ζ., Τερζή Μ., Κοτταρίδη Αγ.

 

Pin It
neaepoxi2018full.jpg

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ & ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ volley στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο "ΑΤΕΡΜΩΝ", στον Αγ. Παντελεήμων Κιλκίς!

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του volley και της ενόργανης, δωρεάν!

ΔΩΡΕΑΝ:

Σε όσες μητέρες πληρούν τα κριτήρια της δράσης: “Εναρμόνιση της Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” ο Σύλλογος θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, σε κορίτσια και αγόρια, για ολόκληρη την νέα περίοδο 2018 - 2019.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Εκμάθηση volley και ενόργανης γυμναστικής για κορίτσια και αγόρια από προπονητές με σύγχρονες μεθόδους. Συμμετοχή στα μεγαλύτερα τουρνουά. Δωρεάν βασικός ιματισμός για τα παιδιά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:

  • Ηλικίες παιδιών 5 - 12 (ακαδημίες).
  • Εγγραφή στον ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ μέχρι τέλος Ιουνίου 2018.
  • Αυστηρή επιλογή με εισοδηματικά κριτήρια & ανανέωση ανά δίμηνο.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, στο τηλέφωνο: 6978721130