Μεγα Χορηγοι

MY PIZZA SHOP
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
MELON - CAFE BAR
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΑΡΓΥΡΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

03. 06. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Το Σάββατο 3/6/2017 στο Ε.Γ. της Μίκρας ο Μυγδονιακός δεν ήταν ο νικητής του αγώνα του τελικού του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ για την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017. Η ομάδα Παγκορασίδων του Μυγδονιακού δεν άντεξε απέναντι στο πείσμα του αντιπάλου του και υπέκυψε αγωνιστικά με 3--0(25-20)(25-18)(25-17).

Σε τρία σετ με το ίδιο σενάριο οι μικρές πορτοκαλί έβγαλαν το αγωνιστικό πρόσωπο που δεν είχαν δείξει σε κανέναν αγώνα της φετινής χρονιάς οπότε και αρκέστηκαν στο αργυρό μετάλλιο της διοργάνωσης.

Όμως, η γλυκιά πικρία του δευτεραθλητή ήταν το συναίσθημα που οι μικρότερες αθλήτριες της ομάδας αυτής πρώτη φορά αισθάνθηκαν. Ο βασικός κορμός των Παγκορασίδων τις προηγούμενες ημέρες κατέκτησε αργυρό μετάλλιο με την ομάδα γυναικών στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ. Άλλωστε πόσες αθλήτριες σε αυτήν την ηλικία θα έχουν τέτοια δυνατότητα και ευκαιρία...
Έτσι, αυτή η παρέα κοριτσιών που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια να μαθαίνει volley στον Μυγδονιακό, έφτασε σε ακόμα μία διάκριση που της δίνει το κουράγιο, τη θέληση και το πείσμα για να συνεχίσει. Μια παρέα που πήρε φέτος το βάπτισμα της έμπειρης ομάδας και το χαρακτήρα μιας υπολογίσιμης αντιπάλου. Όλα αυτά όμως κάτω από τις οδηγίες και τις κατευθυντήριες γραμμές της προπονήτριας κας Άντζυ Τρύψια και των αξιόλογων συνεργατών, συντελεστών, εφόρων και Διοικητικού Συμβουλίου.

Το final 4 των Παγκορασίδων ήταν το momentum για το Μυγδονιακό, όχι για να σηκώσει το τρόπαιο αλλά για να θέσει τη βάση για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ευχαριστούμε για τις συγκλονιστικές στιγμές!


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:

Προπονήτρια: Τρύψια Αγγελική, Β. Προπονητή: Θεοδώρου Ηρακλής, Β. Προπονητή - Στατιστική: Μποσταντζόγλου Ελένη, Γυμνάστρια - Φυσική Αγωγή: Χατζίκου Βικτώρια
Αθλήτριες: Κατερίνα Χατζηευστρατίου (16), Δήμητρα Καραντάκη (10), Μαρία Λάκη (13), Στέλλα Ρωφαλίκου (6), Κατερίνα Γιάμπαστου - Πουλέκα (17), Γεωργία Κωστοπούλου (18), Μηλένα Λεούδη (8), Μαρία Χατζηαστερίου (7), Μαρία Κυρμανίδου (3), Εβελίνα Ευφραιμίδου (15), Γεωργία Μαρανά (5), Μιχαέλα Χατζηευστρατίου (11), Ιωάννα Βεζύρη (12), Αθανασία Ιορδανίδου (2), Ησαία Χατζησακούλα (9).

 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

 

 

Pin It
afisaegg2017low.jpg

Ετησια Συνδρομη 2017 - 2018

Ο Μυγδονιακός και φέτος κρατά την χαμηλότερη συνδρομή από όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στα Εθνικά Πρωταθλήματα.

Για Παιδιά Α' & Β' Δημοτικού 100€.

Για ευπαθείς ομάδες έκπτωση έως 100%.

Για πληροφορίες & εγγραφές:

Υπεύθυνη τμημάτων ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ κα Δανάη Καβακιώτου 

6972081883

 

Υπεύθυνος τμημάτων VOLLEYBALL κος Χριστόφορος Γκουντής 

6974467628