Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
MY PIZZA SHOP
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
MELON - CAFE BAR
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΑΡΓΥΡΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

03. 06. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Το Σάββατο 3/6/2017 στο Ε.Γ. της Μίκρας ο Μυγδονιακός δεν ήταν ο νικητής του αγώνα του τελικού του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ για την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017. Η ομάδα Παγκορασίδων του Μυγδονιακού δεν άντεξε απέναντι στο πείσμα του αντιπάλου του και υπέκυψε αγωνιστικά με 3--0(25-20)(25-18)(25-17).

Σε τρία σετ με το ίδιο σενάριο οι μικρές πορτοκαλί έβγαλαν το αγωνιστικό πρόσωπο που δεν είχαν δείξει σε κανέναν αγώνα της φετινής χρονιάς οπότε και αρκέστηκαν στο αργυρό μετάλλιο της διοργάνωσης.

Όμως, η γλυκιά πικρία του δευτεραθλητή ήταν το συναίσθημα που οι μικρότερες αθλήτριες της ομάδας αυτής πρώτη φορά αισθάνθηκαν. Ο βασικός κορμός των Παγκορασίδων τις προηγούμενες ημέρες κατέκτησε αργυρό μετάλλιο με την ομάδα γυναικών στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ. Άλλωστε πόσες αθλήτριες σε αυτήν την ηλικία θα έχουν τέτοια δυνατότητα και ευκαιρία...
Έτσι, αυτή η παρέα κοριτσιών που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια να μαθαίνει volley στον Μυγδονιακό, έφτασε σε ακόμα μία διάκριση που της δίνει το κουράγιο, τη θέληση και το πείσμα για να συνεχίσει. Μια παρέα που πήρε φέτος το βάπτισμα της έμπειρης ομάδας και το χαρακτήρα μιας υπολογίσιμης αντιπάλου. Όλα αυτά όμως κάτω από τις οδηγίες και τις κατευθυντήριες γραμμές της προπονήτριας κας Άντζυ Τρύψια και των αξιόλογων συνεργατών, συντελεστών, εφόρων και Διοικητικού Συμβουλίου.

Το final 4 των Παγκορασίδων ήταν το momentum για το Μυγδονιακό, όχι για να σηκώσει το τρόπαιο αλλά για να θέσει τη βάση για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ευχαριστούμε για τις συγκλονιστικές στιγμές!


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:

Προπονήτρια: Τρύψια Αγγελική, Β. Προπονητή: Θεοδώρου Ηρακλής, Β. Προπονητή - Στατιστική: Μποσταντζόγλου Ελένη, Γυμνάστρια - Φυσική Αγωγή: Χατζίκου Βικτώρια
Αθλήτριες: Κατερίνα Χατζηευστρατίου (16), Δήμητρα Καραντάκη (10), Μαρία Λάκη (13), Στέλλα Ρωφαλίκου (6), Κατερίνα Γιάμπαστου - Πουλέκα (17), Γεωργία Κωστοπούλου (18), Μηλένα Λεούδη (8), Μαρία Χατζηαστερίου (7), Μαρία Κυρμανίδου (3), Εβελίνα Ευφραιμίδου (15), Γεωργία Μαρανά (5), Μιχαέλα Χατζηευστρατίου (11), Ιωάννα Βεζύρη (12), Αθανασία Ιορδανίδου (2), Ησαία Χατζησακούλα (9).

 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

 

 

Pin It
starvolleycolazlow.jpg

Οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού στο 3ο Star Volley

Στο τουρνουά Star Volley, το 3ο που ολοκληρώθηκε με την επιτυχία και την αίγλη που του αρμόζει, οι μικρές Πορτοκαλί μαζί με την προπονήτριά τους κα Τρύψια Άντζυ πανηγύρισαν την 1η θέση του τουρνουά και σήκωσαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας αήττητες. Μετά από 6 αγώνες στο τριήμερο 27-28-29 Δεκεμβρίου και ενδιάμεσες εκδηλώσεις στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμων, κατέκτησαν όχι μόνο την 1η θέση σαν ομάδα αλλά και ατομικές διακρίσεις.

MVP του τουρνουά και καλύτερη πασαδόρος αναδείχθηκε η Καραντάκη Δήμητρα, ενώ καλύτερη ακραία η Ρωφαλίκου Στέλλα. Η Λάκη ΜαρίαΓιάμπαστου ΚατερίναΚωστοπούλου ΓεωργίαΧατζηαστερίου ΜαρίαΜαράνα ΓεωργίαΙορδανίδου Αθανασία και Χατζηευστρατίου Μιχαέλα φόρεσαν το μετάλλιο των πρωταθλητριών του τουρνουά έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων των αθλητριών που ανταγωνίστηκαν.

 

Δείτε φωτογραφικές στιγμές στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, όπως αυτές αναρτήθηκαν από το Volley Time, την Image Creation και τον όμιλο Ατέρμων.