Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
MELON - CAFE BAR
MY PIZZA SHOP
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΜΠΛΟ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

04. 02. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Νικήτριες αναδείχθηκαν το Σάββατο 3/2/2018 και οι δύο ομάδες παγκορασίδων του Μυγδονιακού με το ίδιο αποτέλεσμα, 3--1(25-16)(26-28)(26-24)(25-14) για το Πρωτάθλημα Παγκορασίδων και 1--3(25-19)(21-25)(7-25)(19-25) για τις Παγκορασίδες Εκτός Συναγωνισμού.

Με αντίπαλο την ομάδα παγκορασίδων του Περσέα στο ΔΑΚ Μυγδονίας, η περσινή δευτεράθλητρια του πρωταθλήματος ομάδα του Μυγδονιακού δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα σε δύο σετ από τα τέσσερα, αλλά δεν άφησε την ομάδα της Περαίας να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ένα σετ. Μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, οι Άγγελοι της κας Τρύψια μπήκαν με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας απόλυτα θετική αρχή. Αν και αγχωμένες χωρίς λόγο έκαναν αρκετά λάθη, αλλά ισορρόπησαν το παιχνίδι με λύσεις από τις μικρότερες και λιγότερο έμπειρες της ομάδας, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο σύνολό τους.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λεούδη Μηλένα, Λάκη Μαρία, Κυρμανίδου Μαρία (L), Ιορδανίδου Αθανασία (L), Βεζύρη Ιωάννα, Μαράνα Γεωργία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Σωτηρίου Σοφία, Χατζησακούλα Ησαϊα.

ΠΕΡΣΕΑΣ: (Τζιουμάκας Σωκράτης) Ανθούλη Μάρθα (C), Τάνη Ευαγγελία, Σπανού Ευθυμία, Βογιατζόγλου Κατερίνα, Καραδήμητρα Ευθυμία, Νικηφόρου Φωτεινή, Βλάχου Μαρκέλα (L), Τζιροπούλου Ιωάννα, Καζάκη Ευαγγελία, Λαζαρίδου Δανάη, Γεωργιάδου Ιωάννα.


Στο ΔΑΚ Κουφαλίων και με αντίπαλο την τοπική ομάδα του ΓΑΣ, οι μικρότερες παγκορασίδες του Μυγδονιακού συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις κάνοντας το 2/2 στο φετινό Πρωτάθλημα Εκτός Συναγωνισμού. Τα κορίτσια της κας Χατζίκου τα βρήκαν σκούρα από τις συνομήλικες τους της κας Γερακούδη στο 1ο σετ, το οποίο έχασαν. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της προπονήτριάς τους συμπλήρωσαν τα κενά στα επόμενα σετ, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την 1η τους νίκη εκτός έδρας και τη 2η συνεχόμενη φέτος.

Pin It
neaepoxi2018full.jpg

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ & ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ volley στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο "ΑΤΕΡΜΩΝ", στον Αγ. Παντελεήμων Κιλκίς!

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του volley και της ενόργανης, δωρεάν!

ΔΩΡΕΑΝ:

Σε όσες μητέρες πληρούν τα κριτήρια της δράσης: “Εναρμόνιση της Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” ο Σύλλογος θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, σε κορίτσια και αγόρια, για ολόκληρη την νέα περίοδο 2018 - 2019.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Εκμάθηση volley και ενόργανης γυμναστικής για κορίτσια και αγόρια από προπονητές με σύγχρονες μεθόδους. Συμμετοχή στα μεγαλύτερα τουρνουά. Δωρεάν βασικός ιματισμός για τα παιδιά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:

  • Ηλικίες παιδιών 5 - 12 (ακαδημίες).
  • Εγγραφή στον ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ μέχρι τέλος Ιουνίου 2018.
  • Αυστηρή επιλογή με εισοδηματικά κριτήρια & ανανέωση ανά δίμηνο.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, στο τηλέφωνο: 6978721130