Μεγα Χορηγοι

TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
MY PIZZA SHOP
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
MELON - CAFE BAR

ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΜΠΛΟ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

04. 02. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Νικήτριες αναδείχθηκαν το Σάββατο 3/2/2018 και οι δύο ομάδες παγκορασίδων του Μυγδονιακού με το ίδιο αποτέλεσμα, 3--1(25-16)(26-28)(26-24)(25-14) για το Πρωτάθλημα Παγκορασίδων και 1--3(25-19)(21-25)(7-25)(19-25) για τις Παγκορασίδες Εκτός Συναγωνισμού.

Με αντίπαλο την ομάδα παγκορασίδων του Περσέα στο ΔΑΚ Μυγδονίας, η περσινή δευτεράθλητρια του πρωταθλήματος ομάδα του Μυγδονιακού δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα σε δύο σετ από τα τέσσερα, αλλά δεν άφησε την ομάδα της Περαίας να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ένα σετ. Μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, οι Άγγελοι της κας Τρύψια μπήκαν με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας απόλυτα θετική αρχή. Αν και αγχωμένες χωρίς λόγο έκαναν αρκετά λάθη, αλλά ισορρόπησαν το παιχνίδι με λύσεις από τις μικρότερες και λιγότερο έμπειρες της ομάδας, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο σύνολό τους.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λεούδη Μηλένα, Λάκη Μαρία, Κυρμανίδου Μαρία (L), Ιορδανίδου Αθανασία (L), Βεζύρη Ιωάννα, Μαράνα Γεωργία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Σωτηρίου Σοφία, Χατζησακούλα Ησαϊα.

ΠΕΡΣΕΑΣ: (Τζιουμάκας Σωκράτης) Ανθούλη Μάρθα (C), Τάνη Ευαγγελία, Σπανού Ευθυμία, Βογιατζόγλου Κατερίνα, Καραδήμητρα Ευθυμία, Νικηφόρου Φωτεινή, Βλάχου Μαρκέλα (L), Τζιροπούλου Ιωάννα, Καζάκη Ευαγγελία, Λαζαρίδου Δανάη, Γεωργιάδου Ιωάννα.


Στο ΔΑΚ Κουφαλίων και με αντίπαλο την τοπική ομάδα του ΓΑΣ, οι μικρότερες παγκορασίδες του Μυγδονιακού συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις κάνοντας το 2/2 στο φετινό Πρωτάθλημα Εκτός Συναγωνισμού. Τα κορίτσια της κας Χατζίκου τα βρήκαν σκούρα από τις συνομήλικες τους της κας Γερακούδη στο 1ο σετ, το οποίο έχασαν. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της προπονήτριάς τους συμπλήρωσαν τα κενά στα επόμενα σετ, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την 1η τους νίκη εκτός έδρας και τη 2η συνεχόμενη φέτος.

Pin It
bx2018low.jpg

ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Μυγδονίας ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο 2018 - 2019 με την κα Τρύψια Αγγελική.

Η προπονήτρια και υπεύθυνη αγωνιστικών τμημάτων του Μυγδονιακού κα Άντζυ, συμπλήρωσε 4 χρόνια αγαστούς συνεργασίας με το Σύλλογο που επιβραβεύονται με ανανέωση για ακόμη μία χρονιά.

Ταυτόχρονα, η κα Τρύψια θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο συμπαραστάτη και ειδικό συνεργάτη την Λάκη Ειρήνη, που αποτελεί από την προηγούμενη χρονιά ειδικό σύμβουλο του Συλλόγου σε θέματα αθλητικής οργάνωσης.

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας, σας ευχόμαστε Κόουτς και Ειρήνη, τα καλύτερα για την νέα περίοδο!