Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
MELON - CAFE BAR
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
MY PIZZA SHOP

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΕΣΘ

22. 04. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Πέρσι, στις 24/4/2016 η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού άφηνε πίσω της την ομάδα της Ακ.Πρωταθλητών Πεύκων στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ, και περίμενε τον αντίπαλό της για τον τελικό.

Οι φίλοι της ομάδας ενθουσιασμένοι από την εκπληκτική αγωνιστική εμφάνιση και τις επιτυχίες της ομάδας φώναζαν από τη μία πτέρυγα της κερκίδας "Πρωτάθλημα" και από την άλλη "Κύπελλο" προσδοκώντας στο double, Πρωτάθλημα Τοπικής και Κύπελλο ΕΠΕΣΘ. Δυστυχώς η πιο έμπειρη ομάδα του Πειραματικού είχε διαφορετική άποψη στον Τελικό Κυπέλλου την 14/5/2016.

Αυτή τη φορά το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ θα είναι ο αντίπαλος του Μυγδονιακού στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο του Ν.Βότση την Τετάρτη 26/4/2017 στις 21.00. Υπό διαφορετικές συνθήκες και με διαφορετικούς όρους οι εξαιρετικές σε όλα αθλήτριες του Μυγδονιακού, που δεν σταματούν να κάνουν όλους όσους ακολουθούν την ομάδα περήφανους, διεκδικούν ένα ακόμα εισητήριο για τελικό. Μετά τον τελικό του Πρωταθλήματος διεκδικούν το Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ που δικαιούνται.

Όλοι μαζί στο Βότση για τα κορίτσια μας, όλοι μαζί για το Κύπελλο.

Pin It
neaepoxi2018full.jpg

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ & ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ volley στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο "ΑΤΕΡΜΩΝ", στον Αγ. Παντελεήμων Κιλκίς!

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του volley και της ενόργανης, δωρεάν!

ΔΩΡΕΑΝ:

Σε όσες μητέρες πληρούν τα κριτήρια της δράσης: “Εναρμόνιση της Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” ο Σύλλογος θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, σε κορίτσια και αγόρια, για ολόκληρη την νέα περίοδο 2018 - 2019.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Εκμάθηση volley και ενόργανης γυμναστικής για κορίτσια και αγόρια από προπονητές με σύγχρονες μεθόδους. Συμμετοχή στα μεγαλύτερα τουρνουά. Δωρεάν βασικός ιματισμός για τα παιδιά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:

  • Ηλικίες παιδιών 5 - 12 (ακαδημίες).
  • Εγγραφή στον ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ μέχρι τέλος Ιουνίου 2018.
  • Αυστηρή επιλογή με εισοδηματικά κριτήρια & ανανέωση ανά δίμηνο.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, στο τηλέφωνο: 6978721130