Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ATERMON GROUP
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΕΣΘ

22. 04. 17
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Πέρσι, στις 24/4/2016 η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού άφηνε πίσω της την ομάδα της Ακ.Πρωταθλητών Πεύκων στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ, και περίμενε τον αντίπαλό της για τον τελικό.

Οι φίλοι της ομάδας ενθουσιασμένοι από την εκπληκτική αγωνιστική εμφάνιση και τις επιτυχίες της ομάδας φώναζαν από τη μία πτέρυγα της κερκίδας "Πρωτάθλημα" και από την άλλη "Κύπελλο" προσδοκώντας στο double, Πρωτάθλημα Τοπικής και Κύπελλο ΕΠΕΣΘ. Δυστυχώς η πιο έμπειρη ομάδα του Πειραματικού είχε διαφορετική άποψη στον Τελικό Κυπέλλου την 14/5/2016.

Αυτή τη φορά το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ θα είναι ο αντίπαλος του Μυγδονιακού στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο του Ν.Βότση την Τετάρτη 26/4/2017 στις 21.00. Υπό διαφορετικές συνθήκες και με διαφορετικούς όρους οι εξαιρετικές σε όλα αθλήτριες του Μυγδονιακού, που δεν σταματούν να κάνουν όλους όσους ακολουθούν την ομάδα περήφανους, διεκδικούν ένα ακόμα εισητήριο για τελικό. Μετά τον τελικό του Πρωταθλήματος διεκδικούν το Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ που δικαιούνται.

Όλοι μαζί στο Βότση για τα κορίτσια μας, όλοι μαζί για το Κύπελλο.

Pin It
v10-MOTSS7E1low.jpg

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στην νέα εποχή για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας, με τμήματα στον Δρυμό, στην Άσσηρο, στον Ατέρμων, στην Λητή και στο Μελισσοχώρι!

  • ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ VOLLEY

 

  • ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

  • ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

 στο www.mygdoniakos.gr/ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

στο www.mygdoniakos.gr/VOLLEY-->ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ