Μεγα Χορηγοι

ATERMON GROUP
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

01. 10. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού την Κυριακή 30/9/2018, στο ξεκίνημα των φετινών επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Στον αγώνα της Α' φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ, οι Πορτοκαλί κέρδισαν την ομάδα του Ζέφυρου στο Δ.Γ. της Περαίας με 3--0(25-7)(25-11)(25-14) και θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, όπου θα συναντηθούν σε νοκ άουτ εκτός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Γέφυρας.


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Χατζίκου Βίκυ, Καραγιάννη Θέη, Θεοτή Αντωνία, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Κανταρτζή Ελπίδα (L), Χατζηαστερίου Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Γιάμπαστου Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Βεζύρη Ιωάννα, Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.

ΖΕΦΥΡΟΣ: (Μποζίδης Θεόδωρος) Μουλαδάκη Αθανασία (C), Μαδιανάλη Όλγα, Μπουζίκα Χρυσούλα, Ρέκλου Φρειδερίκη, Μπουνταγκίδου Ελένη, Ρέκλου Ελένη, Natalia Zouri (L), Κουρκουλούκη Μαρία, Λινάρδου Παρασκευή, Μαγαλιού Γεωργία, Καραγκιόζη Ιωάννα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα στην ομάδα στο facebook ATERMON VOLLEYBALL CLUB και στα άλμπουμ:

PRE GAME PHOTOS ΖΕΦΥΡΟΣ - ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ 0-3

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΖΕΦΥΡΟΣ-ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ 0-3

 

 

 

Pin It
v10-MOTSS7E1low.jpg

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στην νέα εποχή για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Μυγδονίας, με τμήματα στον Δρυμό, στην Άσσηρο, στον Ατέρμων, στην Λητή και στο Μελισσοχώρι!

  • ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ VOLLEY

 

  • ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

  • ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

 στο www.mygdoniakos.gr/ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

στο www.mygdoniakos.gr/VOLLEY-->ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ