Ιστορια

Το 2007 αμέσως μετά την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου "Παναγιώτης Νέτσικας", στον Δρυμό, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Χρυσάφης Χαράλαμπος μαζί με μια ομάδα φίλων που αγαπούν το volley ίδρυσαν τον Μυγδονιακό.

Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών έδειξε την ανάγκη που υπήρχε για την δημιουργία της ομάδας, της οποίας η πορεία μέχρι σήμερα είναι πολλή καλή, παρουσιάζοντας δείγματα πολύ ενθαρρυντικά σε όλα τα πρωταθλήματα που έλαβε μέρος.

Στον Μυγδονιακό Αθλητικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο λειτουργούν μέχρι σήμερα μόνο τμήματα volley κοριτσιών και ενόργανης γυμναστικής, τα οποία πλαισίωσαν παιδιά και από τα τέσσερα δημοτικά διαμερίσματα, Δρυμού, Λητής, Μελισσοχωρίου και Ασσήρου.

Τα τμήματα που λειτουργούν είναι:

Γυναικών – κορασίδων – παγκορασίδων – μίνι – ακαδημίες & ενόργανης γυμναστικής.

Έδρα του Συλλόγου είναι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) "Παναγιώτης Νέτσικας" στο δημοτικό διαμέρισμα του Δρυμού Θεσσαλονίκης.

Pin It
starvolleycolazlow.jpg

Οι Παγκορασίδες του Μυγδονιακού στο 3ο Star Volley

Στο τουρνουά Star Volley, το 3ο που ολοκληρώθηκε με την επιτυχία και την αίγλη που του αρμόζει, οι μικρές Πορτοκαλί μαζί με την προπονήτριά τους κα Τρύψια Άντζυ πανηγύρισαν την 1η θέση του τουρνουά και σήκωσαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας αήττητες. Μετά από 6 αγώνες στο τριήμερο 27-28-29 Δεκεμβρίου και ενδιάμεσες εκδηλώσεις στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμων, κατέκτησαν όχι μόνο την 1η θέση σαν ομάδα αλλά και ατομικές διακρίσεις.

MVP του τουρνουά και καλύτερη πασαδόρος αναδείχθηκε η Καραντάκη Δήμητρα, ενώ καλύτερη ακραία η Ρωφαλίκου Στέλλα. Η Λάκη ΜαρίαΓιάμπαστου ΚατερίναΚωστοπούλου ΓεωργίαΧατζηαστερίου ΜαρίαΜαράνα ΓεωργίαΙορδανίδου Αθανασία και Χατζηευστρατίου Μιχαέλα φόρεσαν το μετάλλιο των πρωταθλητριών του τουρνουά έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων των αθλητριών που ανταγωνίστηκαν.

 

Δείτε φωτογραφικές στιγμές στην ιστοσελίδες του facebook του συλλόγου στα: Μυγδονιακός ΑΕΣ Volley & ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, όπως αυτές αναρτήθηκαν από το Volley Time, την Image Creation και τον όμιλο Ατέρμων.