Ιστορια

Το 2007 αμέσως μετά την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου "Παναγιώτης Νέτσικας", στον Δρυμό, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Χρυσάφης Χαράλαμπος μαζί με μια ομάδα φίλων που αγαπούν το volley ίδρυσαν τον Μυγδονιακό.

Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών έδειξε την ανάγκη που υπήρχε για την δημιουργία της ομάδας, της οποίας η πορεία μέχρι σήμερα είναι πολλή καλή, παρουσιάζοντας δείγματα πολύ ενθαρρυντικά σε όλα τα πρωταθλήματα που έλαβε μέρος.

Στον Μυγδονιακό Αθλητικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο λειτουργούν μέχρι σήμερα μόνο τμήματα volley κοριτσιών και ενόργανης γυμναστικής, τα οποία πλαισίωσαν παιδιά και από τα τέσσερα δημοτικά διαμερίσματα, Δρυμού, Λητής, Μελισσοχωρίου και Ασσήρου.

Τα τμήματα που λειτουργούν είναι:

Γυναικών – κορασίδων – παγκορασίδων – μίνι – ακαδημίες & ενόργανης γυμναστικής.

Έδρα του Συλλόγου είναι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) "Παναγιώτης Νέτσικας" στο δημοτικό διαμέρισμα του Δρυμού Θεσσαλονίκης.

Pin It
neaepoxi2018full.jpg

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του volley και της ενόργανης, δωρεάν!

ΔΩΡΕΑΝ:

Σε όσες μητέρες πληρούν τα κριτήρια της δράσης: “Εναρμόνιση της Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” ο Σύλλογος θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, σε κορίτσια και αγόρια, για ολόκληρη την νέα περίοδο 2018 - 2019.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Εκμάθηση volley και ενόργανης γυμναστικής για κορίτσια και αγόρια από προπονητές με σύγχρονες μεθόδους. Συμμετοχή στα μεγαλύτερα τουρνουά. Δωρεάν βασικός ιματισμός για τα παιδιά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:

  • Ηλικίες παιδιών 5 - 12 (ακαδημίες).
  • Εγγραφές μέχρι τέλος Μαΐου 2018.
  • Αυστηρή επιλογή με εισοδηματικά κριτήρια & ανανέωση ανά δίμηνο.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, στο τηλέφωνο: 6978721130