Μεγα Χορηγοι

ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
MY PIZZA SHOP
ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ART HOUSE
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ/ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
MELON - CAFE BAR

ΡΕΚΤΙΦΙΕ - Η ΟΜΟΝΟΙΑ

Επισκευές μηχανών παντός τύπου ( επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, μηχανήματα έργων οδοποιίας, αγροτικά μηχανήματα, δίκυκλα κλπ. ) με γνήσια ανταλλακτικά και εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.

Το ρεκτιφιέ ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η εταιρεία που από το 1973 έχει εδραιωθεί στον κατασκευαστικό κόσμο με ιδρυτές τους : κ. Νούλη Ευάγγελο, κ. Τρυφωνίδη Απόστολο,κ Χατζησακούλα Δημήτριο, κ Χατζησακούλα Νικόλαο.
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Δενδροπόταμο, στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Πλαστήρα. Τεράστιοι χώροι 900 και πλέον τ.μ., αίθουσα υποδοχής πελατών, γραφεία, αποθήκες ανταλλακτικών, χώροι προσωπικού, πλήρη μηχανογράφηση και απόλυτα σύγχρονος εξοπλισμός εργαλείων και μηχανημάτων συνθέτουν το νέο σημερινό ΄΄φρέσκο΄΄ προφίλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το οποίο της εξασφαλίζει με επιτυχία τη διέλευσή της στον κόσμο της νέας τεχνολογίας του αυτοκινήτου και όχι μόνο.

Σόλωνος με Ν. Πλαστήρα
Δεδροπόταμος
Θεσσαλονίκη

Τηλ. : 2310 700053
FAX : 2310 758221
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: www.rektifieomonoia.gr

Pin It