Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

K16 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) - H Γ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8

11. 05. 22
από: MyMGr

Η ομάδα Κ16 (πρώην παγκορασίδων) του Μυγδονιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την Β' Φάση του Πρωταθλήματος Κ16 Κοριτσιών καταλαμβάνοντας την 2η θέση στον Γ' Όμιλο όπου συμμετείχε, με 5 νίκες και μία ήττα.

Τη Δευτέρα 9/5 στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Γ΄Φάσης των 8 προκριθέντων ομάδων του Πρωταθλήματος Κ16 και τα ζευγάρια προέκυψαν ως εξής:

ΔΕΚΑ - ΑΣ Ωραιόκαστρο
ΑΣΚ Λαγκαδά - Πειραματικό
ΑΣ Άρης - Αναγέννηση Ρυσίου
ΑΕΝ Αγ. Τριάδας - Μυγδονιακός

 

Ο Μυγδονιακός καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΝ Αγ. Τριάδας που κατέλαβε την 1η θέση στον Δ' Όμιλο, προσδοκώντας να την κερδίσει 2 φορές ώστε να βρεθεί στο Final 4 της διοργάνωσης Κ16 της ΕΠΕΣΘ.

Ο 1ος αγώνας για τις Πορτοκαλί έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 15/5/2022 στις 20:00 στο ΔΓ Μυγδονίας στο Δρυμό, ...ΠΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.