Μεγα Χορηγοι

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΒΙΚΟΣ COLA
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΟΠΕ - Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

09. 05. 20

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., σε έκτακτη συνεδρίασή του την 7/5/2020 και λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, από τον Εθνικό 

Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, ευθύνης Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ). Μεταξύ αυτών και της Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής (ΕΠΕΣΘ).

Με την απόφαση αυτή, "έκλεισε στα χαρτιά" η φετινή αγωνιστική περίοδος για την γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού. Αποτελούμενες κυρίως από κορίτσια Κ18, οι Πορτοκαλί κατέλαβαν την 8η θέση δουλεύοντας συστηματικά και αγωνιζόμενες συνεχώς μετ' εμποδιών σε αυτη την ιδιαίτερη χρονιά, μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Το ίδιο ή και περισσότερο ιδιαίτερη για τον αθλητισμό και την πετοσφαίριση ειδικότερα, θα είναι η νέα χρονιά που ήδη ξεκίνησε. Διδαχτήκαμε πλέον ότι η δύναμη σε κάθε ομάδα πηγάζει από την ικανοποίηση και τα χαμόγελα των αθλητών της, την συλλογική προσπάθεια, την αισιοδοξία όσων την πλαισιώνουν και όχι από τις φιλοδοξίες μερικών ανθρώπων.

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ απέδειξε ότι έχει ισχυρά θεμέλια, έχει την δυναμική που απαιτείται και σίγουρα έχει τη ωριμότητα που χρειάζεται, γι αυτό και θέτει πλέον υψηλότερους στόχους.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ: Οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων ανδρών-γυναικών ευθύνης της Ε.Ο.ΠΕ.

Pin It
2020Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.